út., 30. listopad 2010 14:19

Mrazík na ledě se vrací i do Olomouce

Pro mnoho lidí se již neodmyslitelným symbolem Vánoc stala ruská pohádka Mrazík. Ikdyž byla natočena již v roce 1964, tak i nadále zůstává favoritem svátečních pohádek mezi dospělými i dětmi.

Z popularity této pohádky těží a čerpá muzikálové zpracování na ledě, Mrazík muzikál na ledě. Premiérové turné tohoto představení se konalo s velkým úspěch v sezoně 1998 – 1999 a poté 1999 – 2000.

Po desetileté přestávce se všichni fanoušci Mrazíka budou mít opět možnost za muzikálem na ledě vypravit a to rovnou v deseti městech. Olomoučtí mají šanci od čtvrtého do pátého prosince 2010, na Zimním stadionu, na Hynaisově 9a.

Vstupenky je možno si zakoupit v předprodeji v síti Ticket Art a také na http://www.mraziknalede.cz/ .

"Po deseti letech od premiérového turné jsme přesvědčeni, že nastal čas pro znovu uvedení pohádkového muzikálu na ledě Mrazík, neboť dorostly nové generace dětí a vzhledem k minulému úspěchu se dá očekávat opět vysoká návštěvnost a ohlas," uvedli producenti představení.

Zpracování muzikálu se bude oproti předchozím sezónám lišit. Diváci se dočkají nové scény, více choreografických čísel a celý příběh také bude věrnější filmové předloze. K podpoření lepší představivosti a navození atmosféry také přispějí použité projekce.

Vedle 80 předních českých a slovenských bruslařů a hostů z Ukrajiny budeme mít šanci na ledové ploše vidět i hvězdy jako jsou Karel Gott, Jiřina Bohdalová, Martin Dejdar, Věra Špinarová, Petr Janda a další.

 

Fotozdroj: http://musical.cz

Zobrazeno 2401 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:40
Pro psaní komentářů se přihlaste