ne., 14. leden 2018 13:42

Mýdlový princ zavítá do Ostravy i s bonusovým koncertem

Na muzikálové představení s koncertem zve i sám Neckář z plakátů Na muzikálové představení s koncertem zve i sám Neckář z plakátů Zdroj: denik.cz
Ostrava - Už za necelý měsíc se v Ostravar Aréně představí muzikálová komedie Mýdlový princ se závěrečným koncertem Václava Neckáře a skupiny Bacily. Představení začne v sobotu 3. února v 19. hodin a potrvá zhruba dvě hodiny. Následovat bude zíněný koncert. Vstupenky si můžete zakoupit v síti Ticketpro od 690 korun.

Mýdlový princ vznikl v Divadle Brodway a má za sebou 200 vyprodaných repríz a více než 150 tisíc návštěvníků. Je známý především díky písním populárního českého zpěváka Václava Neckáře, zazní tak například hity Půlnoční, Kdo vchází do tvých snů, má lásko, Čaroděj Dobroděj, Hej, pane zajíci!, Ša-la-la-la-la-la-li nebo Nejsem gladiátor. Mimo jiné Neckář hraje i jednu z klíčových postav muzikálu a na závěr vystoupí živě spolu se skupinou Bacily. Můžete se těšit na silný příběh ze zapadlého koutku šumavských hvozdů se skvělým hereckým obsazením a pěveckými výkony.

Účinkující: 

Martin Marek: MARTIN DEJDAR

Zuzana Adamová: TEREZA KOSTKOVÁ

Bob Valenta: BRONISLAV KOTIŠ

Nikol Čížková: MALVÍNA PACHLOVÁ

Zdeněk Bečvář: DENNY RATAJSKÝ

Marie Šafaříková: VERONIKA STÝBLOVÁ

Josef Kasperkevič: MICHAL KAVALČÍK

Ondřej Skýpala: JAROMÍR NOSEK

Jaroslav Kintzl: LUDĚK NEŠLEHA

Květoslava Hadravová: JAROSLAVA OBERMAIEROVÁ

Andrea Lipinská: PAVLÍNA ĎURIAČOVÁ

 

 

Zobrazeno 2563 krát
Naposledy upraveno: ne., 14. leden 2018 16:10
Pro psaní komentářů se přihlaste