po., 30. duben 2018 14:24

Návštěvníci mohou ochutnat nejchutnější Burgery Brna a vybrat nejlepší burgrárnu

Nejchutnější burgery z Brna Nejchutnější burgery z Brna Zdroj: burgerfestival.cz
Brno - Přes čtyřicet burgerových specialit mohou návštěvníci ochutnat od osmnáctého do dvacátého května na Burger festivalu v Brně. Třídenní oslava této americké pochoutky bude začínat u Vaňkovky v deset hodin ráno a vstup bude zcela zdarma.

Na festivalu se objeví mnoho gastro specialistů a odborníků. Akce nebude jenom pro masožravce, nají se vegetariáni i vegani, a chybět nebudou ani bezlepkové varianty. Burgery nebudou jenom o klasice. K mání budou exotické varianty, jako je například indický či japonský burger. Milovníci sladkých dobrot si také přijdou na své. Na akci bude mnoho stánků se sladkým občerstvením, kávou i zmrzlinou, která se bude podávat z amerického kamionu. K dobrému jídlu nebude chybět ani pití. Hosté si budou moci vybrat mezi několika pivními stany, víny, míchanými nápoji a specialitou bude stánek American drinks.

Doprovodný program zahrne i soutěže a hlasování o nejlepší burgrárnu. Každý si bude moci zkusit připravit burger a hranolky pod dohledem odborníků. Nebude chybět ani fotokoutek a dětský koutek pro nejmenší. Parkování bude zdarma. Akce se koná i v dalších městech České republiky, jako je Olomouc, Ostrava, Hradec Králové, Frýdek Místek, a Jihlava.

Zobrazeno 2179 krát
Naposledy upraveno: ne., 6. květen 2018 22:14
Pro psaní komentářů se přihlaste