ne., 29. prosinec 2013 21:01

Největší koncerty první poloviny roku 2014

S úderem prvních minut nového roku je čas dát si nová předsevzetí. Ty mají člověka zlepšit nebo obohatit. Pro všechny hudební fanoušky je tu přehled těch nejdůležitějších akcí, kde mohou nasbírat nové zážitky.

 

Hned únor přinese několik významných hudebních událostí. V jednom týdnu se u nás vystřídá americká pop-rocková skupina One Republic, legendární britští Depeche Mode a Deep Purple. Na konci měsíce přijedou oslavit 35. výročí fungování kapely zase Simple Minds. Prahu ovládne i jeden z nejslavnějších vítězů britské verze pěvecké soutěže X-Factor James Arthur. V březnu proběhne i odložený koncert hitparádových taháků Bastille.

To nejdůležitější pro ženy s romantickým srdcem se ale odehraje až po čtvrtletí. Po jedenácti letech se do republiky vrátí Robbie Williams a vůbec poprvé v O2 aréně odzpívá a odtančí Justin Timberlake. Právě jeho koncert kritici označili jako hudební událost roku. Oba je bude následovat další idol, Bryan Adams. Ten však v česku koncertuje poměrně pravidelně. A přesně v pololetí odstartují svoji show 30 Seconds To Mars, headliner loňského festivalu Rock For People.

Rok 2014 bezesporu bude hudebně bohatý. Výše uvedený výčet zdaleka nepokrývá ani polovinu těch, kteří na naše podia zavítají. Vstupenky na uvedené koncerty pořídíte již od 550 korun. Cena se ale odvíjí od velikosti jména hvězdy, kterou si vyberete. Třeba za nejlevnější lístek na Justina Timberlakea zaplatíte 1690 korun a za Robbieho Williamse ještě o stovku víc. Pokud ale již teď víte, že vám některý prostě nesmí ujít, vyplatí se vám pořídit vstupenku hned. Na některé totiž platí do konce roku sleva.

 

Zobrazeno 1301 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:46
Pro psaní komentářů se přihlaste