po., 15. říjen 2018 22:07

Netsky překvapil české fanoušky v zelinářství

DJ Netsky DJ Netsky Zdroj: ireport.cz
Praha – DJovi Netskymu roste popularita v České republice, což dokazuje fakt, že k původnímu beznadějně vyprodanému koncertu ze soboty 13. října musel být přidaný i další koncertní večer, a to den předtím. Oba se konaly v pražském klubu Roxy. Po oba tyto večery předvedl svůj devadesátiminutový DJ set s mnoha jeho hity. Kromě vyprodaných koncertů zahrál pro pár jeho fanoušků i menší koncert v holešovické tržnici přímo v zelinářství.

Sám Netsky si české publikum velmi pochvaluje, a tak spolu s Redbullem uspořádal spontánní koncert v pátek odpoledne, jako malou ochutnávku na večerní koncert. O něm informoval pouze pár hodin před jeho konáním prostřednictvím aplikace MY ROXY. Pozvánku na tuto akci dostal omezený počet lidí.

Svůj mixážní pult si rozbalil přímo na prodejním stole v zelinářství v holešovické tržnici. Jeho set sice netrval ani hodinu, ale rozhodně byl jedním z nejzajímavějších vůbec. Provoz na tržnici pokračoval i přes to, že všude bylo plno fanoušků.

Belgický DJ Netsky, vlastním jménem Boris Daenen, se v České republice představil již několikrát, a to především na drum & bassovém festivalu Let It Roll, kde se jeho jméno objevuje často. Vstoupí tam i v srpnu příštího roku. Letos také vystupoval i na jednom z největších elektronických hudebních festivalů na světě – Tomorrowlandu.

Zobrazeno 1664 krát
Naposledy upraveno: st., 24. říjen 2018 19:55
Pro psaní komentářů se přihlaste