ne., 25. duben 2010 21:17

Nová klasika DF 2010

„Nová klasika“. Tak zní motto letošního, již 14. ročníku mezinárodního festivalu DIVADELNÍ FLORA. Ten se uskuteční ve dnech 11. – 21. 5. 2010 v Olomouci.

Do hanácké metropole v tyto dny zavítají divadelníci a hudebníci z čtrnácti zemí. Představí se zástupci České republiky, Slovenska, Polska, Maďarska, Rakouska, Německa, Nizozemí, Švédska, Irska, Rumunska, Izraele, Koreje, USA a Brazílie.

Celá scéna bude rozdělena mezi Moravské divadlo v Olomouci, Umělecké centrum UP – Konvikt a pár představení se bude konat i na Horním náměstí. Na celkem sedmi scénách se během jedenácti dnů předvede až sedmdesát produkcí, na jejíž většinu bude vstup zcela volný.

Všechna vystoupení budou mít „nový“, nenošený kabát. „Nová“ činoherní klasika, „nový“ tanec, i „nové“ divadlo Vám učarují svou invenční interpretací. Na festivalu se objeví i pár premiérových kousků. Vedle divadelních inscenací se pak můžete těšit i na pestrý program filmové produkce, z jehož žánrů si musí vybrat snad úplně každý.
Celý program je k nahlédnutí zde: http://divadelniflora.cz/cms/index.php?page=program
Vstupenky je možno zakoupit na pokladně Moravského divadla Olomouc (tel. 585 500 500 begin_of_the_skype_highlighting              585 500 500      end_of_the_skype_highlighting, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) už od minulého pondělí, kdy byl zahájen předprodej. Stejně jako každý rok, i letos je na většinu představení možno uplatnit studentskou slevu. Letošní novinkou jsou navíc cenově výhodné permanentky - omezená edice na divadelní představení v Divadle K3 a atriu Konviktu (Uměleckého centra UP) nebo na všechny koncerty. Více informací o cenách vstupného a permanentkách naleznete zde: http://divadelniflora.cz/cms/index.php?page=vstupenky .

 

Zdroj: http://divadelniflora.cz

Zobrazeno 2277 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:38

Související články

POZVÁNKA: Festival Jeden svět v Olomouci
POZVÁNKA: Festival Jeden svět v Olomouci
  út., 25. únor 2020 23:00
Muzikál Chlapec a Hvězda opět na jevišti
Muzikál Chlapec a Hvězda opět na jevišti
  st., 4. prosinec 2019 19:26
Emma a Emma vystoupí v Olomouci
Emma a Emma vystoupí v Olomouci
  út., 16. duben 2019 21:16
Pro psaní komentářů se přihlaste