so., 4. prosinec 2021 19:12

Nové album Viktora Sheena opět trhá rekordy

Viktor Sheen Viktor Sheen Zdroj: Instagram Viktora Sheena
Po roce přichází Viktor Sheen s jeho dalším albem. „Jde o moje nejvíce propracované album. Jak z hlediska zvuku, tak i textu“, říká o jeho novém albu, se kterým opět trhá rekordy na poli české hudební scény. Na projektu si můžeme poslechnout i několik známých hostů.
Videoklip k písni Příběhy,sny https://www.youtube.com/channel/UCEDKqZ-hpxr_334abCN3j3A

Česká rapublika - Po velice úspěšných albách s názvy Černobílej svět a Barvy vydává bez oznámení Viktor Sheen zakončení trilogie albem, které nese název Příběhy a sny. Učinil tak v pražské Roxy, po více než roce, při křtu svého minulého alba, které si nemohl dovolit představit ve veliké parádě před veřejností, kvůli vládním nařízením. „Prosím vytáhněte všichni telefony a tohle natáčejte“, požádal Viktor fanoušky po skončení koncertu. Při tomto okamžiku z nenadání oznámil své nové album, které hned následující den, bez žádného promování na sociálních sítích začalo trhat rekordy.
Do dnešního je všech 16 písní z alba na prvních pozicích na všech streamovacích službách. Na platformě Spotify má zatím celé album přes 10 milionu přehrání. Zatím Viktor publikoval 2 videoklipy, a to k písním Lavazza a Příběhy, sny, které mají na YouTube přes 2 miliony zhlédnutí.

„Jde o moje nejvíce propracované album. Jak z hlediska zvuku, tak i textu“, řekl Viktor v podcastu Ladislava Sinaie, kde také sdělil spoustu informací o tvorbě jak jeho minulého, tak i posledního alba. Toto tvrzení potvrzují jak zástupy fanoušků, tak i několik známých internetových tvůrců a umělců, kteří Viktoru gratulují za jeho dílo.Screenshot_5_copy.png

Na albu můžeme nalézt 16 písní, kde si na několik z nich pozval i pár hostů. Jedná seo Robina Zoota, člena hudebního labelu Milion+, Calina z brněnského uskupení Rychlí kluci, a také jednoho z velikánů české rapové scény, Huga Toxxxe.

Zobrazeno 726 krát
Naposledy upraveno: čt., 9. prosinec 2021 21:20
Pro psaní komentářů se přihlaste