ne., 9. prosinec 2018 22:13

Očekávaný trailer odhalil i podtitul čtvrtých Avengers

Trailer doprovázelo i nové logo Trailer doprovázelo i nové logo Zdroj: Informuji.cz
Kalifornie - Po letošním úspěchu třetího dílu nejslavnější komiksové série Avengers očekávali fanoušci netrpělivě příchod jakékoliv informace týkající se velkého finále.  V pátek 7. prosince zveřejnil Marvel Entertaiment na svém oficiálním kanále první trailer, který opět slaví miliony shlédnutí po celém světě.

Snímek nakonec ponese jméno Avengers: Endgame. Přitom právě podtitul bylo téma, o kterém nechtěl nikdo z tvůrců dlouhou dobu mluvit. Hned několikrát jsme se dočkali mlživých odpovědí a prohlášení, které tvrdily, že odhalením by došlo ke spoilerování zápletky připravovaného snímku. Společnost Disney boduje také na poli trailerů. Ukázka Endgame se dostala s padesáti čtyřmi milióny shlédnutí na úroveň záběrů nové verze pohádkové klasiky Lví král.Trailer k tomuto filmu studio vypustilo před dvěma týdny.

Čtvrtý díl Avengers naváže na předchozích dvacet snímků, které už od roku 2008 tvoří takzvaný Marvel filmový vesmír a uzavře kapitolu třetí fáze celého projektu. Scénář bude pokračovat přesně po událostech Infinity War a chybět nebudou ani výrazné herecké tváře v čele s Robertem Downey Juniorem, Chrisem Evansem a Scarlett Johansson. Josh Brolin si pak zopakuje roli vesmírného dobyvatele Thanose. Premiéra je plánovaná na 24. dubna 2019, tedy přesně rok od posledního dílu. Mezitím si ještě stihne odbýt svou premiéru Captain Marvel s Oscarovou Brie Larsson v hlavní roli.

Zobrazeno 1512 krát
Naposledy upraveno: po., 10. prosinec 2018 19:06
Pro psaní komentářů se přihlaste