út., 14. březen 2023 13:24

Odveta Zápasu století potvrzena. Dokáže tentokrát Vémola vyhrát?

Karlos Vémola (vlevo) a Attila Végh (vpravo) Karlos Vémola (vlevo) a Attila Végh (vpravo) Zdroj: Oktagon MMA
Vypadá to, že fanoušci MMA dostali dárek k Vánocům už nyní. Bojová organizace Oktagon v neděli 12. března 2023 potvrdila na svém instagramovém účtu odvetu Zápasu století mezi Karlosem "Terminátorem" Vémolou a Attilou Véghem. Ale nebyl zveřejněn termín zápasu.

Když se oba velikáni potkali naposledy, psal se rok 2019 konkrétně 9. listopadu. Od tohoto souboje utekly čtyři roky a tehdejší zápas změnil celý sport. Přivedl spoustu nových fanoušků a vyprodal OArénu. Tehdy vyhrál Végh, když v prvním kole po dvou minutách složil k zemi Vémolu. Végh od tohoto zápasu do klece nevkročil a bude to po čtyřech letech jeho návrat do klece.

Odveta byla potvrzena, nyní zbývá jen domluvit termín a místo. Spekuluje se, že by souboj znovu proběhl v pražské OAréně na konci roku. Vémolu mezitím čekají ještě dva zápasy. Jeden 15. dubna proti americkému zápasníkovi Al Matavaovi a 20. května proti Patriku Kinclovi o titul ve střední váze. Végha žádné zápasy mezitím nečekají, takže se bude připravovat na zápas proti Vémolovi.

„Karlos si dal teď do hlavy moc zápasů a doufám, že se našeho souboje dožije a uděláme krásný zápas. A že budu mít tak velkou motivaci, abych se zase připravoval, abych měl zase jasný cíl a cílevědomě šel do souboje,“ řekl slovenský zápasník.  „On to prostě načasoval ve špatné době, mám před sebou dva těžký zápasy a na ty se teď chci soustředit," reagoval olomoucký rodák Vémola.

 

Zobrazeno 461 krát
Naposledy upraveno: út., 14. březen 2023 20:26
Pro psaní komentářů se přihlaste