pá., 4. prosinec 2020 18:24

OKTAGON 19: Vážení Vémola vs. Mikulášek

STAREDOWN Vémola vs. Mikulášek STAREDOWN Vémola vs. Mikulášek Zdroj: https://www.facebook.com/oktagonvyzva/photos/1467332016794688
Uvidíme demolici Mikuláška v podání Vémoly, nebo Terminátora překvapí outsider Baba Jaga? Do bitvy těchto rivalů už zbývá pouhopouhý den. Nabitý turnaj organizace Oktagon s pořadovým číslem 19, jehož vrcholem bude zápas Karlose "Terminátora" Vémoly a Václava " Baby Jagy" Mikuláška. Oba zápasníci splnili váhový limit, proto již zítřejšímu zápasu nestojí nic v cestě.

Obrovský zájem o tuto akci potvrdilo i předzápasové vážení, které sledovalo živě na youtube kanálu organizace OKTAGON MMA přes 30000 diváků. Všichni chtěli vidět, jak konflikt těchto borců vygraduje, když proti sobě budou stát tváří v tvář. Mikulášek si místo jeho tradičního polibku přichystal pro Vémolu hřebík. Reagoval na Terminátorova slova, že pokud nevyhraje, pověsí své rukavice na hřebík. Terminátor to vzápětí komentoval slovy. „To si přinesl do rakve. On ví, že ho zabiju jak hřebík,“ řekl.

Všichni zápasníci bohužel nenavážili. Soupeřka Lucie Pudilové, první češky v prestižní organizaci UFC, se nevešla do váhového limitu. Švédská zápasnice Cornelia Holmová navážila 62 kg, což bylo o 300 gramů více, než byl limit. Po svlečení vážila 61.9 kg, proto dostala hodinu na doshazování posledních 200 gramů.

Největší kaňkou vážení OKTAGONU 19 bylo zřušení zápasu mezi Matúšem Juráčkem a Michalem Dobiašem, protože druhý jmenovaný byl pozitivně testován na koronavirus. Jako náhrada do zápasu naskočil Jan Široký, který vzal zápas na poslední chvíli.

Zobrazeno 936 krát
Naposledy upraveno: ne., 6. prosinec 2020 21:53
Pro psaní komentářů se přihlaste