st., 7. duben 2010 21:23

Olomouc v semifinále

Ve středečním odvetném zápase Ondrášovka cupu nastoupila opět olomoucká Sigma proti Liberci. Tentokráte se hrálo na Moravě. Z minulého zápasu si Hanáci odvezli vítězství 2:0 a v dnešním zápase si tak chtěli pouze udržet postup. Po dnešní výhře 1:0 se jim to povedlo a postupují do semifinále.

Do dnešního zápasu nastupovali Olomoučtí s výhodou dvoubrankové výhry z minulého týdne. Soupeřem jim byl opět Liberec, který se v současné době potýká nejen s velkou marodkou, ale i herní krizí. Možná i proto byl dnes Liberec jakoby bez duše. Po úvodním desetiminutovém tlaku se Severočeši jen trápili a prakticky nebyli schopní ohrozit soupeřovu branku. Dokonce ani Olomouc s vidinou jistého postupu nechtěla nic riskovat, a tak hrála velmi opatrně. Jediným světlým okamžikem zápasu tak byla branka Komárka, který se trefil hlavou po centru Bajera. Po této brance se Slovan naprosto rozložil a zápas se tak dohrál v neuvěřitelně pomalém tempu, kdy ani jeden tým nechtěl riskovat. Zápas tak skončil vítězstvím domácích 1:0, ale diváci příliš nadšení nebyli. Sigma tak postupuje do semifinále Ondrášovka cupu počtvrté v historii klubu. O jejím soupeři rozhodne páteční los.

 

Branky: 21. Komárek (Bajer)
Diváci: 1678
Rozhodčí: Kovařík - Pelikán, Marek

Sestavy:
SK Sigma:
Lovásik - Janotka, Dreksa, Komárek, Machalický - Rossi, Kaščák - Bajer, Hořava, Hubník (66. Schulmeister) - Šultes (85. Petr)
FC Slovan: Zich - Zeman, Polák, Kelič, Janů - Dočkal, Vácha, Papoušek (46. Vojta), Liška - Nezmar (80. Soběslav), Diviš

Zobrazeno 1971 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:38
Pro psaní komentářů se přihlaste