so., 25. listopad 2017 16:39

Orlando Bloom vyšetřuje sérii vražd v Praze

Carnival Row Carnival Row Zdroj: geekinsider.com
Praha – Nový osmidílný seriál s názvem Carnival Row se natáčí v ulicích Prahy. Těšit se můžeme na skvělé obsazení, v čele s hollywoodským hercem Orlando Bloomem. Tento fantasy detektivní seriál z prostředí dobra a zla, bude mít premiéru v roce 2019.

Děj seriálu Carnival Row se odehrává ve městě Burqua, kterou zastupuje v detektivce právě Praha. Do této metropole prchají bytosti z bájí a pohádek, které jsou vyhnány ze své válkou zmítané země. Mezi obyvateli města a imigranty" vznikají nepokoje. Příběh sleduje detektiva Rycrofta Philostrateho (Orlando Bloom), který vyšetřuje sérii brutálních vražd. Vina je samozřejmě obyvateli města automaticky svalována na bájné postavy a hrozí, že situace vyeskaluje v krvavý konflikt. V tomto zmatku se ocitá i víla Vignette Stonemossová (Cara Delevigneová), která se musí skrývat, protože je jednou z podezřelých.

Carnival Row, který bude mít osm epizod v první sérií je napsaný a také produkovaný showrunnerem, kterým je Rene Echevarria. Rene Echevarria se mimo jiné táke podílel jako scénarista na seriálech Star Trek nová generace, Castle na zabití či Medium. Výkonnou produkci seriálu Carnival Row má na starost Paul McGuigan, který režíroval seriál Sherlock či film Hra o smrti. Seriál se začal natáčet tento rok a jeho vydání můžeme očekávat v roce 2019.

Zobrazeno 2694 krát
Naposledy upraveno: ne., 26. listopad 2017 20:42
Pro psaní komentářů se přihlaste