po., 3. duben 2017 14:23

Oslavte Den Země s rodinou a přáteli

Země Země Zdroj: https://pixabay.com/
Karviná - Jaro je v plném proudu, Země se probouzí ze zimního spánku a hraje všemi barvami. Každoročně se slaví Den Země a letos tomu nebude jinak. Město Karviná uspořádalo speciální program, který připadá na pátek 21. dubna a uskuteční se na Masarykově náměstí.

Město společně s Krajským střediskem volného času Juventus a Městským domem kultury zařídilo bohatý program, který rozdělilo pro školy a veřejnost. Děti školou povinné mohou navštívit program v dopoledních hodinách, kdy na ně čekají různé kvízy, soutěže, atrakce a také se mohou zúčastnit soutěže o nejlepší výtvarné dílo na téma MINIUNI, což jsou významné stavby světa. Dále se mohou zapojit do aktivit, které jsou spojené s ekologií a mohou tak lépe porozumět této tématice.

Během odpoledního programu, který je uzpůsobený široké veřejnosti, opět nebudou chybět ekologické aktivity, kvízy a soutěže. V 16 hodin se mohou návštevníci těšit na vystoupení českého zpěváka Pavla Callty a o hodinu později proběhne vyhlášení dopolední výtvarné soutěže. Po celý den bude probíhat také doprovodný program, jehož součástí budou především taneční a hudební aktivity, veřejnost uvidí taneční vystoupení v podání Taneční školy Nicola’s Dance Unico. Rodiče mohou vzít své nejmenší ratolesti na projížďku na koni nebo se pokochat přehlídkou pasteveckých psů. Nadšenci domácích produktů si také přijdou na své, jelikož součástí akce jsou letošní první farmářské trhy, které se konají na centrálním tržišti od 9 do 17 hodin pravidelně každou třetí středu v měsíci, a to až do 13. prosince.

Zobrazeno 1917 krát
Naposledy upraveno: st., 5. duben 2017 11:41
Pro psaní komentářů se přihlaste