Návštěvníci velkolepé premiéry si mohou ve dnech 16. a 17. května dopřávat delikates co jen hrdla ráčí a žaludky dovolí. Gastronomičtí nadšenci se mohou těšit nejen na výběr nejzajímavějších pokrmů z celého světa, včetně exoticky vyhlížejícího hmyzu, nebo vyhlášených francouzských husích jater a šneků, ale také na bohatý výběr nápojů, které zahřejí i zchladí hrdlo.
Nadšení konzumenti vína jistě rádi porovnají to nejlepší z Moravy, Itálie, Francie a Chile.Také ti, kdo dávají raději přednost pivu, si přijdou na své. Na festivalu se budou čepovat tradiční moravské jedničky jako Zubr, Livotel nebo Holba. Organizátoři ale nezapomněli ani na méně proslavená jména menších značek jako například Chomout, Melichárek, Kolštejn či Moritz. Pokud něčí chuťové pohárky nenadchne víno ani pivo, třeba se potěší kvalitní kávou Julius Meinl nebo Henri.
Smysly návštěvníků ovšem neohromí jen zástup dosud nevyzkoušených dobrot, ale také bohatý doprovodný program plný zajímavých tipů a receptů známých šéfkuchařů. Velkým lákadlem bude také dechberoucí molekulární show, která má připomínat kouzelnické vystoupení. Speciální program je připravený také pro děti.
Vstupenku jsou dostupné na internetu prostřednictvím portálu Ticketstream. Osobně si lze vstupenky opatřit v informačním centru v podloubí olomoucké radnice, nebo v klubu Bounty Rock Café. Ke vstupence si lze také koupit festivalovou měnu, grešle, a směňovat ji za příjemné zážitky.