po., 9. duben 2018 21:08

Příběh hraček nekončí

Toy Story 4 Toy Story 4 Zdroj: Pixar Wiki
Los Angeles – Legendární animovaný film o tajném životě hraček chystá už čtvrté pokračování. Další příběh Woodyho a jeho party se má v kinech ukázat příští léto, ale zda se objeví i jejich původní majitel Andy není jasné.

Toy Story: Příběh hraček je pro studio Pixar srdcovou záležitostí. Při jeho vzniku se nejednalo pouze o první snímek studia, ale i o první celovečerní film, který vznikl počítačovou animací. Díky propracovanému scénáři a novému stylu animace utkvěl film v hlavách mnoha lidí a stále patří k nejoblíbenějším na celém světě. Převážně kvůli úspěchu prvního dílu vznikl druhý i třetí díl, který trilogii úspěšně završil v roce 2010.

Novinky o dalším pokračování se objevily už v roce 2014 s tím, že premiéra snímku bude v létě 2017. Bohužel původní plán nevyšel a datum premiéry se posunulo na rok 2018. Po odchodu původního režiséra Johna Lassetera a jeho týmu se premiéra neustále odsouvala a nyní se konečně zveřejnilo její datum, které spadá na 26. června 2019.

Snímek, jenž bude režírovat Josh Cooley a scénář má na starost Stephany Folsom, která spolupracovala na scénáři k filmu Thor: Ragnarok, zatím nemá oficiální děj. Kolují pouze spekulace, že se Woody s jeho kamarády vydá na cestu, aby našli Pastýřku a přivedli ji domů k jejich nové majitelce Bonnie.

Na to, zda snímek bude mít stejný úspěch jako předchozí tři, si budeme muset počkat. Premiéru v České republice společnost Falcon stanovila na 8. srpna 2019.

Zobrazeno 1906 krát
Naposledy upraveno: ne., 15. duben 2018 18:21
Pro psaní komentářů se přihlaste