út., 14. březen 2023 20:15

Radiodays Europe 2023 v Praze!

Radiodays Europe 2023 Radiodays Europe 2023 Zdroj: Český rozhlas
Do Prahy míří rozhlasoví profesionálové z nejrůznějších koutů světa. Mezinárodní rozhlasová konference Radiodays Europe se poprvé zrealizuje na území České republiky.

Od 26. do 28. března bude v pražském kongresovém centru probíhat mezinárodní rozhlasová konference Radiodays Europe. Vystoupí zde profesionálové ze světa rozhlasové tvorby z více než 65 států. Letos se jedná již o 13. ročník, který bude mít v Praze premiéru. V předešlých letech se konal například v Barceloně, Berlíně, Vídni, Dublinu, Paříži nebo Amsterdamu. Minulý rok konference zavítala také do švédského města Malmö. Důvodem výběru Prahy bylo zejména 100. výročí Českého rozhlasu. Ten se také stal hlavním spoluorganizátorem akce. Zdá se, že je to pro oslavu takového milníku přímo ideální příležitost. Zároveň nabízí českému rádiovému trhu skvělou reklamu v zahraničí. 

Jedná se o jedinečnou událost pro nadšence rozhlasové tvorby. Program se skládá z přednášek, diskuzí i různých workshopů. Cílem je rozšířit povědomí o aktuálních trendech radio, audio a podcastové tvorby. Událost je též skvělou příležitostí pro vzájemnou inspiraci a mezinárodní spolupráci tvůrců. Promluví více než 140 hostů z oboru napříč nejrůznější pozice - producenti, editoři, žurnalisté, manažeři, moderátoři či samotní tvůrci. Počet účastníků se odhaduje na 1 500.  Letošní ročník nabízí hned tři dny nabitého programu. Pokud ovšem nemáte zakoupený lístek, můžete po registraci na oficiálních stránkách Radiodays Europe 2023 navštívit alespoň nedělní výstavu zdarma!

Zobrazeno 375 krát
Naposledy upraveno: út., 14. březen 2023 20:21
Pro psaní komentářů se přihlaste