so., 12. březen 2016 00:28

Samsung od pátku zahájil prodej nových mobilních telefonů

Jihokorejská společnost Samsung v Evropě od pátku prodává nové modely mobilních telefonů. Konkrétně se jedná o modely Galaxy S7 a S7 edge. Rozdíly v cenách u jednotlivých prodejců jsou až několikatisícové. 

Větší model Galaxy S7 edge seženou lidé podle serveru Zboží.cz nejlevněji za 21 490 Kč, cena se však může vyšplhat až na 24 900 Kč. Je však nutné zmínit, že za rozdíl cen nemůže odlišná technická výbava, telefon je totiž možné sehnat jen v jedné konfiguraci. Menší model Galaxy S7 seženou zákazníci maximálně s tisícikorunovým rozdílem, jeho cena se pohybuje mezi 18 890 a 19 800 Kč.

Model Galaxy S7 je vybaven displejem o šířce 5.1 palce, disponuje osmijádrovým procesorem a operační pamětí o velikosti 4 GB, kterou je možné rozšířit pomocí paměťových karet. Oproti svým předchůdcům dostal lepší fotoaparát, který na zadní straně čítá 12 megapixelů a na přední 5 megapixelů. Mobil je také vybavený zcela novou technologií tzv. duálních pixelů, díky které by měl být obraz ostřejší a jasnější. Rozdíl u Galaxy S7 edge nalezneme pouze na displeji, který je široký 5.5 palce a navíc je jeho dotykový panel zakřivený a přechází z přední části na bočnice, které můžeme využít například na zobrazení času, notifikací, nebo na ovládání některých funkcí. Oba mobilní telefony mají také zvýšenou odolnost proti vodě a prachu.

Zobrazeno 2084 krát
Naposledy upraveno: út., 12. březen 2024 18:16
Pro psaní komentářů se přihlaste