st., 4. březen 2020 19:43

Seriál Gossip Girl je zpět

Původní obsazení seriálu Gossip Girl Původní obsazení seriálu Gossip Girl Zdroj: CW
Před osmi lety skončila poslední šestá řada Gossip Girl, seriálu, který sledoval život skupiny teenagerů, co si v New Yorku nežili úplně obyčejně. Populární seriál televizní stanice CW se brzo vrátí. Nová verze ale tentokrát poběží na streamovacím servisu HBO Max.

První série o deseti hodinových dílech slibuje queer obsah a v hlavních rolích herce různých rasových příslušností, které původnímu seriálu chyběly. O Kristen Bell a její ikonické xoxo diváci Gossip Girl nepřijdou. Slavná americká herečka se totiž jakožto vypraveč vrací. Jednu z hlavních postav si zahraje i vychazející herecká hvězda Alyn Lind.

Seriál chce poukázat na to, jak se sociální sítě a celkové prostředí New Yorku za uplynulá léta změnilo. Po osmi letech od konce původního webu Gossip Girl se tak nová skupina teenagerů z privátní školy dozví, jaké to je být pod dohledem drbny. „Je to jen nový pohled na tuto konkrétní skupinu lidí v New Yorku,” řekl scénarista Joshua Safran pro The Hollywood Reporter. „To, že se společnost neustále vyvíjí, nám umožňuje podívat se v seriálu na svět o dvanáct let pozděj, místo toho abychom jen přetočili původní příběh,” dodal.  

Přesné datum premiéry první série zatím není známé. HBO Max je nový streamovací servis, který mají WarnerMedia spustit v květnu letošního roku spolu s 10 tisíci hodinami nového obsahu. Kromě Gossip Girls 2.0 přijde HBO Max také s vysoce očekávaným speciálem seriálu Přátelé. 

Zobrazeno 2398 krát
Naposledy upraveno: pá., 13. březen 2020 23:06
Pro psaní komentářů se přihlaste