pá., 5. prosinec 2014 11:23

Seriálový Sherlock bude otcem

Benedict Cumberbatch je britský filmový, televizní a divadelní herec. Proslavil se zejména svou rolí Sherlocka ve stejnojmenném seriálu britské televize BBC. Je ale také známý jako Smaug či Nekromant z filmové trilogie od Petera Jacksona The Hobbit. I přes svůj nabitý program dokázal najít čas na zásnuby ale také na přípravu, aby se stal dobrým otcem. 

Teprve nedávno Cumberbatch požádal svoji přítelkyni Sophii Hunter o ruku, po pouhých pěti měsících vztahu. Nejde však o krátkou známost. Oba se znají už více jak pět let, jejich vztah ale přišel až mnohem později. Oznámení o jejich zásnubách zveřejnili jeho rodiče v deníku The Times. 

Ani ne měsíc od oznámení jejich zásnub, se po internetu rozšířila další zpráva o vztahu Cumerbatche a Hunter. Jeho nastávající už nosí Cumberbatchovi po srdcem dítě. Jejich přáním je založit rodinu, proto se také nemůžeme divit, že po tak krátké době, kdy oznámili zasnoubení, se na internetu rozšířila takováto zpráva. Sophii už byla těhotná v době, kdy ji Benedict o ruku požádal. Oba rodiče ale stále těhotenství tají a chtějí se vzít ještě před narozením dítěte. "Sophii je teprve v druhém měsíci, takže se to snaží tajit, dokud nezačne druhý trimestr těhotenství," uvedl blízký Cumberbatchův přítel pro Showbiz Spy.

 

Foto: usmagazine.com

 

Zobrazeno 1807 krát
Naposledy upraveno: po., 30. listopad -0001 00:09
Pro psaní komentářů se přihlaste