st., 10. prosinec 2014 01:44

Staňte se kočičím Ježíškem

Šanci udělat dobrý skutek před Vánoci mají nyní všichni příznivci koček díky akci Vánoce pro Oázu. Nápad na originální pojetí sbírky pro útulek v Holubicích u Brna se zrodil v hlavě dobrovolnici Lucii Zdvihalové.

 

Na facebookové stránce Kočičí oáza Holubice se nachází speciálně vytvořené album, kde každá fotografie představuje vánoční dárek pro konkrétní kočku z útulku. Součástí obrázku stylizovaného do podoby dárku je jméno a fotka obdarovávaného, vybraný dárek a částka, kterou je třeba za něj zaplatit a číslo účtu oázy společně s variabilním symbolem. Dárky pro jednotlivé kočky byly vybrány s ohledem na preference a potřeby daného zvířete. V albu se také nacházejí dva větší společné dárky, na které je možné přispět libovolnou částkou. Akce běží do středy 24. prosince, poté bude zveřejněna galerie všech obdarovaných koček i s jejich dárky. Současně probíhají i další sbírky pro útulek, ten je totiž financován pouze peněžními dary dobrovolných dárců.

V soukromém azylu pro opuštěná zvířata se momentálně nachází 14 psů a více než 200 koček, které hledají stálý domov. Existuje také možnost zvíře adoptovat na dálku a přispět mu tak na kvalitnější péči a příjemnější život. Zakladatelkou a majitelkou útulku je Irena Novotná, která se péči o zvířata aktivně věnuje už 20 let.

 

 

Zdroj foto: facebook.com/KociciOazaHolubice

Zobrazeno 2045 krát
Naposledy upraveno: pá., 12. prosinec 2014 11:09
Pro psaní komentářů se přihlaste