pá., 16. říjen 2015 21:46

Startuje sedmá řada StarDance

Praha – Po roční pauze v sobotu odstartuje už 7. řada oblíbené taneční show StarDance…když hvězdy tančí. Během deseti finálových večerů, které nabídne Česká televize živě na prvním programu, budou o titul krále a královny tanečního parketu bojovat soutěžní páry z řad známých osobností a profesionálních tanečnic a tanečníků.

O přízeň poroty a televizních diváků bude tentokrát nově usilovat místo osmi hned deset soutěžních dvojic. Své taneční umění předvedou zpěvák Radoslav „Gipsy“ Banga, doktorka Kateřina Cajthamlová, herečka Marie Doleželová, dýdžejka Lucie Dvořáková, vystupující pod uměleckým jménem Lucca, zpěvačka Leona Machálková, zpěvák a moderátor Leoš Mareš, bývalý boxer Rostislav Osička, komik Lukáš Pavlásek, herečka Jitka Schneiderová a herec Marek Taclík.

První finálový večer, ve kterém ještě žádný z párů nevypadne, otevře Samba a Tango. Později si soutěžící zatančí i Jive, Quickstep, Rumbu, Walz nebo Cha-Chu, které pilně trénovali už od léta.

O hudební doprovod se i letos postará Moondance Orchestra Martina Kumžáka, která slibuje hity v netradičním, ale atraktivním podání. Porota, která bude od druhého finálového večera společně s diváky rozhodovat o postupujících párech, zasedne ve složení Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík, Radek Balaš a Jan Révai.

Pořadem bude provázet osvědčená dvojice Tereza Kostková a Marek Eben, kteří moderovali dosud všechny odvysílané řady. První finálový večer začíná zítra od 20 hodin na ČT1.

Zobrazeno 3373 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 22:09
Pro psaní komentářů se přihlaste