st., 12. říjen 2016 16:22

Středověké RPG od tvůrců Mafie získalo vydavatele

Středověké RPG od tvůrců Mafie získalo vydavatele Zdroj: https://www.kingdomcomerpg.com/en/media
Vývojářům nejenom tuzemskými herními nadšenci vyhlíženého RPG Kingdom Come: Deliverence zasazeného do českých zemí 15. století se podařilo pro svou hru získat vydavatele, který se postará o mezinárodní distribuci. Tím je německá společnost Deep Silver, která je součástí společnosti Koch Media, a která stojí za vydáním mnoha her, mezi které patří i známé kousky jako např. Dead Island, Wasteland 2 nebo Metro Redux. Vývojáři z Warhorse Studios, tak konečně díky spolupráci s německým vydavatelem mohou po několikaletém náročném vývoji vyhlížet nejdůležitější milník vývoje, a tím je vydání, které bylo snad již definitivně určeno na rok 2017.

„Toto je úžasná příležitost jak dostat hru do světa k více hráčům. Naším hlavním cílem je vytvořit vyjímečnou hru. Společně s Koch Media, jakožto silným partnerem můžeme oslovit ještě větším skupinu hráčů,“ řekl k oznámení Martin Frývaldský z CEO studia Warhorse.

 Koch Media se postarají o vydání a distribuci fyzických i digitálních kopií hry na konzolích Xbox One, PlayStation 4 a krabicové verze na PC. Mezinárodní distribuci digitální PC verze si studio zajistí samo. Koch Media resp. Vydavatel Deep Silver se těší na spolupráci s českým studiem a ředitel Koch Media Klemens Kundratitz tvrdí: „ Těšíme se, že budeme součástí další fáze vývoje a vydáme hru na konzolích a pomůžeme s distribucí PC verze do obchodů.“
Kingdom Come: Deliverence je hra od pražského vývojářského týmu Warhorse studios, jejíž zakládající členy tvoří vývojáři několika světově úspěšných her jako jsou Mafia, Mafia 2, série Hidden and Dangerous, nebo Operace flashpoint, kterých se celosvětově prodalo několik milionů kusů. Vyvíjená hra je středověké RPG z pohledu první osoby, dějově zasazené do počátku 15. století v českých zemích. Vývojáři kladou silný důraz na reálné zpracování dané doby a všech herních prvků a mechanismů. Hráči se dle vývojářů mohou těšit na silný příběh, středověké šermířské bitvy, nádherné grafické zpracování a možnost upravovat si herní postavu ku obrazu svému tak, jako to známe z tradičních RPG her.

Zobrazeno 2334 krát
Naposledy upraveno: ne., 30. říjen 2016 22:01
Pro psaní komentářů se přihlaste