pá., 20. říjen 2017 17:27

Thirty Seconds To Mars míří opět do Prahy

Jared Leto v Praze v roce 2014 Jared Leto v Praze v roce 2014 Zdroj: Vendula Holková
Praha - Po téměř čtyřech letech míří americká rocková skupina Thirty Seconds To Mars v čele s frontmanem Jaredem Leto opět na evropskou tour. Čeká na ně 29 zastávek v 18 různých zemích. Mezi nimi je i Česká republika, kde vystoupí v Praze ve čtvrtek 19. dubna 2018 v holešovické Tipsport areně. Lístky na Thirty Seconds To Mars je možné koupit v síti Ticketportal v rozmezí od 990 korun do 1 490 korun.

"Thirty Seconds To Mars se vrací do Evropy a už se nemůžeme dočkat," uvedl Jared Leto ve videu na svém Twitteru. Skupina vyráží na tour se svými starými singly jako například Closer To The Edge nebo Do Or Die, ale přiveze i novinku Walk On Water, která vyšla v srpnu. Za necelé tři měsíce má na kontě přes 11 milionů zhlédnutí na YouTube a řadí se tak mezi další velké hity skupiny.

Tato formace se v České republice už několikrát představila, naposledy 30. června 2014 v rámci turné s tehdy novým albem Love, Lust, Faith, Dreams. Své fanoušky, kteří si říkají Echelons, ale moc nepotěšila. Místo tria přijelo duo. Jaredův starší bratr Shannon nemohl opustit USA, jelikož měl problémy se zákonem kvůli řízení v opilosti. A tak spousta jejich příznivců doufá, že se opět dočká plnohodnotného vystoupení. V celé sestavě skupina v Česku vystoupila posledně na festivalu Rock for People v roce 2013.

Prahu tak čeká náročný týden, jelikož jen o tři dny dříve má v O2 aréně koncert americká skupina Imagine Dragons.

Zobrazeno 1653 krát
Naposledy upraveno: čt., 26. říjen 2017 09:45
Pro psaní komentářů se přihlaste