čt., 28. duben 2022 12:34

Tisková konference k druhému galavečeru Clash of the Stars odhalila program i seznam soupeřů, nebude chybět ani polštářová bitva

Stare down Lukáše Krila a Kolesa Stare down Lukáše Krila a Kolesa Zdroj: https://www.google.com/search?q=clash+of+the+stars+2&sxsrf=ALiCzsbcgoyJa4yckyDh7roaPFfDCS2mdQ:1651140061373&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiFlNSGwLb3AhUR3KQKHYwaD6EQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1920&bih=969&dpr=1#imgrc=gpJr33wLc-vnrM
Praha – Proběhla tisková konference k druhému galavečeru organizace Clash of the Stars. Během ní organizátoři Tomáš Le Sy a Jakub Jíra představili program a jednotlivé soupeře. Mezi hlavní tváře patří například internetoví tvůrci Marek Datel Valášek, Jakub Freescoot Smrek, Lukáš Kril, Koleso, Kluk s kamením nebo také rapeři Vercetti a Sensey či zpěvák Adam Mišík. Během konference nechyběly slovní přestřelky ani fyzické potyčky. Zápasy proběhnou podle pravidel MMA a dojde i k polštářové bitvě. Galavečer se uskuteční 25. června v pražské sportovní hale Královka. Tisková konference je volně dostupná na platformě YouTube.

Dne 25. dubna se uskutečnila tisková konference k druhému galavečeru Clash of the Stars, kde byl představen program a jednotliví soupeři. Internetoví tvůrci i osobnosti z české hudební scény se utkají v soubojích podle pravidel MMA 25. června ve sportovní hale Královka v Praze.

Mezi hlavní tváře organizace patří například Marek Valášek vystupující pod přezdívkou Datel, který se utká s Jakubem Freescootem Smrekem. Dalšími soupeři se následně stanou raper Sensey a youtuber Fayne nebo také raper Vercetti, který nastoupí proti zpěvákovi Adamu Mišíkovi. Kuriozitou galavečera bude, jak uvádí jeden z dvojice pořadatelů Jakub Jíra, polštářový zápas století. „Internetový zápas století. To si troufnu říct, na to se opravdu těším. Jestliže mi někdo řekne, že už viděl v Československu zápas století, tak to ještě neviděl tohle, co právě přijde, protože tohle je ten pravý internetový zápas století na CZ/SK internetu,“ pronesl Jakub Jíra při představení zápasu mezi tvůrci z platformy Tik-Tok Lukášem Krilem a Kolesem. Ačkoliv se může zdát tento typ souboje bizarní, má stejně jako MMA svá pravidla. Každý úder polštářem do hlavy se počítá jako jeden bod.

Během tiskové konference došlo k slovním přestřelkám mezi soupeři a nechybělo ani fyzické pošťuchování při vzájemných stare downech (tedy setkání protivníků z očí do očí).
Toho byl součástí také další z influencerů, který vystupuje pod přezdívkou Kluk s kamením. Své oslovení získal díky účasti v pořadu Ano šéfe, kdy se jako malý kluk vyskytl v komické situaci jednoho z dílů legendární série.

„Těšíme se na vás 25. června ve sportovní hale Královka, Clash of the Stars round two,“ uvedl na závěr tiskové konference druhý z dvojice pořadatelů Tomáš Le Sy. Galavečer bude možné zhlédnout buď na místě nebo online. Vstupenky jsou již nyní k zakoupení na webu Clash of the Stars. Samotná konference je pak volně dostupná na platformě YouTube.

Zobrazeno 887 krát
Naposledy upraveno: čt., 28. duben 2022 12:38
Pro psaní komentářů se přihlaste