pá., 18. březen 2016 18:25

U-klub přivítá jaro nabitým programem

Olomouc - Olomoucký U-klub představil nabitý jarní program, a vyvrátil tak šířenou fámu o jeho chystaném uzavření. Pestrá nabídka zahrnuje jak české hudební špičky, tak začínající kapely. Nechybí ani studentské party či lekce tanečních a benefiční akce.

Po dlouho očekávaných koncertech, jako bylo vystoupení hvězdy českých písničkářek Radůzy, koncert Monkey Business nebo skupiny Jelen, se návštěvníci U-klubu mohou těšit na velké události i koncem března a v dubnu.

Ve středu 23. března se pro fanoušky extrémních zážitků uskuteční party na motivy televizní soutěže Faktor strachu. Budou si moci vyzkoušet, jak daleko dokáží zajít v pojídání nepříliš chutných jídel. Na večerním menu budou například žížaly, pavouci a jiný hmyz.

Předposlední březnový den navštíví klub kapela Mňága a Žďorp v rámci svého turné Více všeho pro každého. Lístky jsou už v předprodeji. Valmezská kapela začne hrát ve 20 hodin. O den později zahraje folková skupina z Pardubic Marien a Víťa Troníček, která v U-klubu vystupuje již pravidelně.

V dubnu přijdou na řadu cestovatelské večery. V pondělí 4. dubna v klubu zakotví filmový festival Expediční kamera. Týden na to povypráví Radek Kubla o bosenských pyramidách. V polovině měsíce se dorazí návštěva ze Slovenska - skupina Horkýže Slíže. Její koncert bude předcházet 33. narozeninám U-klubu, které se ve velkém oslaví 26. dubna na důkaz toho, že v Účku to stále žije.

Zobrazeno 1966 krát
Naposledy upraveno: út., 12. březen 2024 18:29
Pro psaní komentářů se přihlaste