čt., 17. leden 2013 08:17

V Olomouci se poprvé koná mistrovství ČR ve standardních tancích

  Úplně poprvé se v Olomouci bude konat Mistrovství České republiky ve standardních tancích. To se uskuteční v sobotu 26. ledna ve Sportovní hale Univerzity Palackého v Olomouci. Na této prestižní soutěži se utkají nejlepší páry Česka všech věkových kategorií.
Mistrovství začíná v deset hodin dopoledne a odstartuje jej přehlídka soutěžních páru v kategorii Junior a Mládež. Okolo 1šesté hodiny hodiny večer vypuknou semifinálová a finálová kola. Páry budou tančit dohromady pět tanců – waltz, tango, valčík, slowfox a quickstep.

Soutěže se zúčastní i olomoucká rodačka Kristýna Coufalová, kterou mohou znát diváci první řady oblíbené taneční show StarDance, kde si spolu s hercem Romanem Vojtkem vytancovala první místo.

Cena lístku se pohybuje mezi 270 a 500 korunami. Část výtěžku z akce poputuje na konto Sdružení Šance, která přispívá na léčbu hematologicky a onkologických nemocných dětí.

Mistrovství pořádá Klub sportovního tance QUICK ve spolupráci s Českým svazem tanečního sportu. Spoluorganizátorem je i Univerzita Palackého, která letos slaví 440. výročí svého založení.

Zobrazeno 2150 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:44
Pro psaní komentářů se přihlaste