út., 9. prosinec 2014 22:24

V Praze vystoupí The Subways

Praha - Britská kapela The Subways přijede koncertovat do Prahy. Vystoupení se uskuteční v březnu v Lucerna Music Baru u příležitosti vydání čtvrtého studiového alba The Subways, které bude v prodej v únoru 2015.

 

The Subways, anglická indie-rocková kapela, je jedna z nejodvázanějších kapel současnosti. Zpěvák a kytarista Billy Lunn společně s přítelkyní, zpěvačkou a baskytaristkou v jedné osobě Charlotte Cooper a kamarádem bubeníkem Joshem Morganem založili tuto skupinu v roce 2003. Její úspěšná kariéra se rozjela v roce 2005, kdy vydala debutové album Young for Eternity s nejznámějším singlem Rock & Roll Queen. Další deska s názvem All or Nothing následovala v roce 2008. Poslední vydané album z roku 2011 nese název Money and Celebrity. Na festivalech kapela patří mezi nejvyhledávanější a jejch divoká vystoupení strhnou nejednoho diváka. V České republice Britové koncertovali naposledy koncem letošního srpna na festivalu Rock for Churchill.

Příští rok v březnu v Praze, Brně a Bratislavě představí svoji novou desku s názvem The Subways. Úplně poprvé v kariéře desku produkoval a míchal sám zpěvák Billy Lunn. Nové album má být plné energie, melodií a riffů, které kapelu proslavily nejvíce. Fanoušci proto už teď mohou doufat ve velkolepou show. V Bratislavě se na vystoupení můžeme těšit 6., v Brně 7. a v Praze 8. března. Lístky jsou v prodeji na www.ticketportal.cz.

 

 

Zdroj fotografie: www.funzine.hu 

 

 

Zobrazeno 1785 krát
Naposledy upraveno: pá., 12. prosinec 2014 00:48
Pro psaní komentářů se přihlaste