ne., 4. prosinec 2022 13:43

Vánoční trhák, nebo propadák?

Hlavní aktéři filmu Hlavní aktéři filmu Zdroj: www.cervenykoberec.cz
Rodinná vánoční komedie "Vánoční příběh" s odloženou premiérou z loňského roku přichází do kin.

Původní datum premiéry mělo být 25. listopadu 2021, kvůli pandemii se romantická komedie Ireny Pavláskové promítání dočkala až 24. listopadu 2022. Režisérka v rozhovoru pro Novinky.cz uvedla: „Jsme vánoční film, museli jsme čekat.“ Hvězdně obsazený snímek láká před první adventní nedělí především na vánoční atmosféru a rodinnou pohodu.

Ve filmu si v hlavních rolích zahráli Jiřina Bohdalová, Karel Roden, Jiří Lábus a Oldřich Kaiser. I do těch vedlejších Pavlásková obsadila mnoho známých českých herců. Tři hlavní dějové linie se navzájem neprolínají, a divák tak zůstává celou dobu v obraze. 

Romantika nechybí. Jak už to tak u vánočních filmů bývá, hlavní roli hraje láska. Trable ve vztazích s partnerem nebo s rodinou, které se hrdinové snaží vyřešit, jsou hlavní náplní celého děje. To vše je doprovázeno řadou komických situací, například rvačkou mezi Lábusem a Kaiserem. 

Záběry z vánoční a zasněžené Prahy dodávají filmu skvělou vánoční atmosféru. Snímek je perfektní volbou při návštěvě kina v předvánočním čase a nákupem lístku rozhodně chybu neuděláte.

Zobrazeno 426 krát
Naposledy upraveno: út., 6. prosinec 2022 08:31
Pro psaní komentářů se přihlaste