po., 6. listopad 2017 19:38

Vladimír 518 otevřel nový klub v Ostravě

PSH PSH Zdroj: www.biggboss.cz
Ostrava – Industriální typ hudebního klubu v Ostravě v Dolní oblasti Vítkovic opět ožil. Postaral se o to Vladimír Brož, známý pod pseudonymem Vladimír 518 (V518). Otevírání svého klubu zahájil ve velkém stylu a to s exkluzivními hosty i vstupem.

Vladimírův nový podnik se oficiálně otevřel v sobotu 11. listopadu. Nový klub s názvem BrickHouse DOV se nachází v Dolních Vítkovicích a pojme až osm set lidí. Dolní Vítkovice jsou architektonicky úžasné místo. Nikdy mě nepřestaly fascinovat, a proto když se objevila tahle nabídka, nemusel jsem dlouze přemýšlet. Prostory klubu jsou unikátní a v Ostravě byli vždy perfektní fanoušci," uvedl pro server ihned.cz hudebník, jenž je držitelem Zlatého Anděla za hiphopové album či spoluautorem knihy Kmeny.

O program slavnostního otevření se postarala skupina PSH, v čele s Vladimírem 518, Orionem a DJ Mikem Trafikem. Také zde nechyběl nováček z labelu BigBoss, Maniak, či rappeři Smack, Boy Wonder nebo Indy. Dolní Vítkovice jsou architektonicky úžasné místo. Nikdy mě nepřestaly fascinovat, a proto když se objevila tahle nabídka, nemusel jsem dlouze přemýšlet. Prostory klubu jsou unikátní a v Ostravě byli vždy perfektní fanoušci," uvedl pro server ihned.cz hudebník, jenž je držitelem Zlatého Anděla za hiphopové album či spoluautorem knihy Kmeny. Nabitý program odstartoval v devět hodin večer. Při této příležitosti byl také exkluzivní vstup a to za 99 korun. Příští týden už klub přivítá třeba kapelu Tata Bojs či ATMO music.

Zobrazeno 1755 krát
Naposledy upraveno: út., 21. listopad 2017 12:26
Pro psaní komentářů se přihlaste