ne., 5. listopad 2017 09:29

#WhoIsSue? Záhadný vzkaz na anglickém poli vyvolal rozruch na Twitteru

Fotografii se záhadným vzkazem pořídila bensonská policie poblíž silnice M40 Fotografii se záhadným vzkazem pořídila bensonská policie poblíž silnice M40 Zdroj: Archiv NPAS Benson
Anglie - Internet obletěla satelitní fotografie, kterou zachytil v pátek v podvečer vrtulník bensonské policejní služby na poli v oblasti Oxfordshire. Fotografii se vzkazem poté zveřejnila policie na svém oficiálním profilu na sociální síti Twitter.

Veřejnost se kuriozity ihned ujala a záhadu se vzkazem „SUEx“ začala na Twitteru řešit. V jednu chvíli pod zkratkou #WhoIsSue dokonce „trendovala.“ Fotografii oficiálně sdílelo téměř 700 uživatelů. Nikdo si nebyl jistý, zda šlo o po-halloweenský vtípek ze strany bensonské policie, nebo se jednalo o autentickou fotografii se záhadným vzkazem.

Někteří uživatelé navrhovali, že se jedná o reklamu na podvodní skútry značky Suex, která však nesídlí v Británii, nýbrž v Itálii. Dalším návrhem byla reklama na Google mapy, reklama na místní právnickou firmu, či zamilovaný vzkaz pro dívku jménem Sue. A právě tento návrh se ukázal být pravdivý.

Údajně se jednalo o romantické gesto místního farmáře George Grahama, který rádiu BBC v přímém přenosu sdělil, že tím chtěl vyznat lásku své manželce. K napsání jejího jména použil svůj traktor. Údajně tím chtěl své ženě dokázat, že „není tak starý a nabubřelý, jak o něm někdy tvrdí.” Uvedl, že měl v úmyslu požádat svého syna, který je pilotem, aby její jméno vyfotil z letadla. Bensonská policie ho v tom prý však předběhla.  

Synovi pana Grahama přijde celá situace úsměvná. Na svém Twitteru vzkázal, že jeho otec je naštvaný, protože se mu to nepodařilo tak, jak si přál. „Nevím, jestli se mu podařilo usmířit si mou mámu, co se mu však určitě podařilo, je způsobit rozruch na sociálních sítích,” dodává.

Zobrazeno 2682 krát
Naposledy upraveno: ne., 5. listopad 2017 19:26
Pro psaní komentářů se přihlaste