po., 10. prosinec 2018 20:55

Xindl X vystoupí v Sklubu

Xindl X Xindl X Zdroj: www.xindlx.cz
Olomouc - Již tuto středu, tedy 12. prosince, vystoupí v olomouckém Sklubu ve 20 hodin Xindl X, vlastním jménem Ondřej Ládek. Příští rok totiž oslaví už deset let na scéně. 

Příští rok to bude přesně deset let od doby, kdy Xindl X vstoupil na českou hudební scénu. A právě proto uspořádal turné. V Sklubu představí svou nejrozsáhlejší SEXY EXITY TOUR 2018, během které kromě Olomouce navštíví i Brno, Ostravu a dalších devět měst. Celé turné začalo už 22. listopadu koncertem v Kladně a ukončí ho poslední vystoupení 20. prosince v Praze.

Xindl X je nezaměnitelná osobnost, písničkář s vtipnými texty a obsahy, skvělý textař a skladatel. Nazpíval již spoustu úspěšných hitů, jako například Anděl, Láska v housce, Chemie, V blbým věku nebo Cudzinka v tvojej zemi. Doprovází se buď sám na kytaru, nebo hraje s kapelou ve složení: Robert Švehla, Filip Markes a Filio Havlíček.

Ještě předtím, než naplno rozjede oslavy svého výročí, rozloučí se se stávajícím rokem a ukončí své album Kvadratura záchranného kruhu, ve kterém fanoušci mohou vidět i videoklip Světlo na konci tunelu, který zpěvák natočil během letních festivalů.

Vstupenky na koncert si zájemci mohou zakoupit i online, a to na www.ticketstream.cz za 390 Kč.

 

Zobrazeno 1588 krát
Naposledy upraveno: út., 11. prosinec 2018 22:39
Pro psaní komentářů se přihlaste