pá., 25. říjen 2019 10:01

Youtuber Kovy představil novou knihu

Přebal knihy iPohádky Přebal knihy iPohádky Zdroj: www.albatrosmedia.cz
Česká republika - Známý český youtuber, influencer, moderátor a momentálně také účastník soutěže Stardance Karel Kovář alias Kovy, vydává svou v pořadí druhou knihu. Tentokrát vsadil na pohádky. Ale klasiku, jako od bratří Grimmů rozhodně nečekejte.

Po dvou letech se Kovy opět hlásí s literárním počinem. Jeho první knihou byla biografie Kovy Ovšem. Tato kniha sklidila rekordní úspěch a stala se dokonce vítěznou v kategorii biografie při udílení cen Český bestseller 2017. Ovšem je v podstatě osobní zpovědí. Velkou oblibu u čtenářů si kniha získala především díky autorově bezprostřednosti a upřímnosti. Své osobní historky prokládá dosud nezveřejněnými fotografiemi z rodinného alba, snímky z Instagramu, vlastními básničkami i fotokopiemi ručně psaných poznámek. Díky tomu své čtenáře doslova pohltí.
Nyní Kovy sází na poněkud jiný žánr. Před pár dny představil na Youtube a Instagramu knihu s názvem iPohádky. Tato kniha však necílí pouze na děti. Je napsána tak, aby si ji mohli přečíst dospělí, děti i teenegaři a každý si z ní něco odnesl.

Kniha je spíše novodobou a moderní pohádkou. Království je připojeno na sociální sítě a internet, takže se zde projevují klasické nešvary naší společnosti, které se mísí s kouzelným pohádkovým světem. Knižní ilustrace jsou dílem Julie Čermáková, která zatím není tolik známou ilustrátorkou. Její obrázky však přidaly knize úžasnou atmosféru.

iPohádky oficiálně vychází 14. listopadu, ale předobjednávky jsou už vydavatel spustil. Na začátku prosince se autor vydá na booktour. První zastávka bude v Pardubicích, dále zavítá do Prahy, Ostravy, Brna, Plzně, Liberce a Českých Budějovic.

I přes to, že Kovy představuje něco, co není v českém prostředí příliš běžné, fanoušci na sociálních sítích jsou nadšení. Kniha se proto jistě vyrovná úspěchu, který před dvěmi lety sklidila jeho prvotina. Všechny další důležité informace o knize a jejím prodeji se dozvíte na stránce kovyhokniha.cz.

Zobrazeno 1749 krát
Naposledy upraveno: po., 28. říjen 2019 22:19
Pro psaní komentářů se přihlaste