so., 26. březen 2016 15:33

Žena stihla vykrást tři drogerie během jednoho dne

Zlín - V pondělí si mladá zlodějak vyhlídla hned tři drogerie v centru Zlína. Po třetí krádeži policisté ženu zadrželi a umístili do vazby. Díky několika oznámením na policii nebylo těžké mladou pachatelku na základě popisu zadržet. Nyní jí hrozí až dva roky ve vězení.

Nákupy bez placení ve zlínských drogeriích započala dívka v pondělí dopoledne. Teprve devatenáctiletá zlodějka se nejprve zastavila v obchodě v centru Zlína, kde odcizila balení žiletek v hodnotě 1500 korun. Posléze pokračovala do dalšího obchodu s drogistickým zbožím, který stojí o pár set metrů dál. Tam ukradla rovněž žiletky, tentokrát dvě balení v hodnotě přes 2000 korun. To ji ale zřejmě nestačilo, protože pokračovala do další prodejny. Odtud odcizila různé kosmetické přípravky celkem za více než 3000 korun.

Policisté zahájili pátrání ihned po přijetí prvního oznámení. Na základě popisu dívky a jejího oblečení pachatelku dopadli později odpoledne v areálu obchodního centra Svit. Žena skončila v policejní cele, kde se ke krádežím přiznala. Téměř všechny ukradené věci za bezmála 7000 korun policisté nalezli v její kabelce. I přes svůj nízký věk byla dívka v minulosti už několikrát vyšetřovaná. V současné době čelí podezření z trestného činu krádeže a v případě odsouzení může strávit až dva roky za mřížemi.

Zobrazeno 1669 krát
Naposledy upraveno: út., 12. březen 2024 18:23
Pro psaní komentářů se přihlaste