so., 25. listopad 2023 08:33

Boss míří po dvanácti letech do Prahy

World Tour 2024 - Termíny koncertů World Tour 2024 - Termíny koncertů Zdroj: Oficiální web Bruce Springsteena: brucespringsteen.net
Bruce „The Boss“ Springsteen se vrací do Prahy. Své jediné představení ve střední Evropě zahraje v areálu Letiště Praha Letňany 28. května příštího roku.
Bruce Springsteen a The E Street Band - LiveNationUK

Americký rockový zpěvák, kytarista a multiinstrumentalista Bruce Springsteen si se svou doprovodnou kapelou The E Street Band přichystal překvapení, které přichází v podobě jediného středoevropského koncertu a to přímo v pražských Letňanech. Zároveň Sprigsteen s jeho bandem slibuje největší show, jaká kdy v Česku byla.

Springsteen při letošním turné ukázal, že je ve skvělé formě. Za podpory The E Street Horns a The E Street Choir se na evropské turné Springsteena a The E Street Band 2023 prodalo více než 1,6 milionu vstupenek. Tímto si Boss se svou doprovodnou kapelou vysloužil všeobecné uznání a označení nejlepšího turné v historii jejich vystupování. Časopis Billboard označil vystoupení jako „nejlepší show na světě“ a „jedna z nejlepších show vůbec.“

Zpěvák, původem z New Jersey, je držitelem mnoha světových ocenění a za svou bezmála šedesátiletou hudební kariéru se pyšní 140 miliony prodaných desek. Jedná se tak o jednoho z nejprodávanějších muzikantů na světě. Díky své rockové tvorbě s prvky amerického country a blues se zapsal do srdcí posluchačů po celém světě. Držitel dvaceti cen Grammy, dvou Glóbů a prestižní hudební ceny Tony, zavítá po dvanácti letech na české pódium. Naposledy se tak uskutečnilo v roce 2012, kdy navštívil pražský Eden, aby představil tehdejší novinku Wrecking Ball. V květnu navštíví Letňany jako osmou zastávku světového turné s prostým názvem 2024 World Tour.
Jediný středoevropský koncert Bosse se bude konat 28. května následujícího roku. Fanoušci amerického zpěváka si budou muset sáhnout do kapsy. Cena nejlevnějších vstupenek je 1 690 korun a ti fanoušci, kteří se rozhodnou vidět Bosse z pohodlí křesla zaplatí téměř o polovinu více a to 3 750 korun. Vstupenky jsou již v prodeji a to od 3. listopadu v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Zobrazeno 255 krát
Naposledy upraveno: so., 25. listopad 2023 18:17
Pro psaní komentářů se přihlaste