čt., 9. březen 2017 20:40

„Bůh z Manchesteru" si tři zápasy nezahraje

Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zdroj: soccer.ru
Manchester - Special One se bude muset obejít bez svého útočného esa. Zlatan Ibrahimović obdržel disciplinární trest a do hry nezasáhne v příštích třech zápasech. Jeho soupeř Mings dostal dokonce pětizápasový distanc.

Když se potká řízný bek s brankostrojem Ibrahimovičem, oheň je hned na střeše. Příkladem může být sobotní utkání Premier League mezi Manchestrem United a Bournemouthem. Obránce Tyrone Mings měl za úkol ubránit švédskou hvězdu a o tvrdou hru nebylo nouze. Členům disciplinární komise však neunikl moment v závěru první půle, jenž sudí nechal bez povšimnutí. Nejdříve bek Bournemouthu šlápl Ibrahimovičovi na hlavu a o chvíli později, slovy švédského obra, si naskočil na jeho loket.ů

Disciplinární komisi však Ibrahimovičovo vysvětlení nepřesvědčilo a vystavila mu stopku pro tři soutěžní utkání. José Mourinho se bude muset v pohárovém zápase s Chelsea a ligovými duely s Middlesbourghem a West Bromwichem obejít bez svého nejlepšího střelce. Tato vynucená pauza však může ovlivnit i souboj o krále střelců. Bůh Manchesteru," jak se Zlatan nazval po vítězném finále EFL cupu, má na kontě patnáct ligových branek a na prvního Kana ztrácí čtyři branky.

Verdikt disciplinární komise přitížil i Mingsovi. Ten většinu sezóny vynechal kvůli zranění a po sedmi utkáních ho čeká pětizápasový půst. K dispozici tak bude až 15. dubna, kdy se Třešně utkají s Tottenhamem Hotspur. 

Zobrazeno 1780 krát
Naposledy upraveno: po., 13. březen 2017 11:27
Pro psaní komentářů se přihlaste