ne., 7. říjen 2018 13:40

Chmelový nektar poteče ve Forum Nová Karolina proudem

Octobeerfest 2018 Octobeerfest 2018 Zdroj: facebook Forum Nová Karolina
Ostrava - Pánové, pokud bude chtít jít Vaše žena o víkendu 12. a 13. října nakupovat do Forum Nová Karolina, neprotestujte. V těchto dnech tam totiž bude probíhat již patý ročník Karolina Octobeerfest. Návštěvníci se mohou těšit nejen na chmelový nektar od různých pivovarů, ale také se představí řada českých hudebních hvězd, ohňostroj a mnoho dalšího.

Akce startuje v pátek 12. října od 16 hodin slavnostním zahájením a naražením sudu, poté následuje hudební program. Festival letos láká na řadu známých českých interpertů. Zajisté si vyberou jak rockoví nadšenci, tak také fanoušci popu. Z českých kapel se například představí UDG, Mirai, Horkýže Slíže nebo Harlej. Ze zpěváků to na podium rozjede například Jakub Ondra či David Koller. A pokud by to někomu nestačilo, každý den bude zakončený afterparty s DJ Lumírem Mořkovským. Vyvrcholení v podobě ohňostroje proběhne v sobotu 13. října ve 21:30 hod.

Milovníci piva jistě ocení na tři desítky piv od mini rodinných, samozásobitelských a zavedených pivovarů. V nabídce budou také cidery a pivní speciály a to nejen z ostravských pivovarů. Kdo by nechtěl zůstat jen u ochutnávání, bude mít možnost si pivo správně načepovat v Radegast škole.

Pořadatelé také myslí na ty nejmenší z nás. S těmi rodiče mohou navštívit rodinnou zónu. Pro děti budou zde připravené skákací a zabavní atrakce. Kromě toho si také mohou zahrát spoustu her nebo využít malování na obličej.

Půlkulatý ročník přinese také řadu novinek. Jednou z nich je, že pořadatelé navýší počet míst ve krytých a vyhřívaných stanech. Dále dojde k posílení bezpečnosti a poprvé bude areál ohrazen. Pořadatelé slibují i pestřejší nabídku gastro specialit a prodloužení provozu areálu až do půl dvanácté.

Velká změna oproti minulým ročníkům nastane ve vstupném. Letos se do areálu nedostanete zdarma, ale za 100 Kč za osobu na den. Vstupenky si budete moci zakoupit buď přímo na místě nebo v předprodeji od 3. října. S každou vstupenkou si odnesete batůžek nebo kloubouk zdarma a dobrý pocit, protože část peněz poputuje na podporu některé ostravské dobročinné nebo charitativní organizace.

Zobrazeno 1689 krát
Naposledy upraveno: ne., 14. říjen 2018 19:34
Pro psaní komentářů se přihlaste