st., 9. prosinec 2009 17:42

Dárky pro Vás a Vaše blízké nabízí Vám výstaviště

Sváteční ubrus, vánoční ozdoby, kapr, stromeček – tohle všechno k Vánocům neodmyslitelně patří. Pokud neholdujete ručnímu tkaní, vyrábění ozdob ze slámy, nočním výpravám do lesa s pilkou pod kabátem a vysedávání v křoví u rybníka v předvečer štědrého dne s prutem v ruce, navštivte vánoční trhy VÁNOCE FLORA a pohodlně nakupte vše, co by u Vás doma nemělo o svátcích vánočních chybět.

Olomoucké výstaviště bude od 12. do 21. prosince patřit tradičním vánočním trhům. Denně od 9 do 18 hodin můžete navštívit stánky nabízející snad vše, na co si jen vzpomenete od klasických vánočních ozdob, prostírání na sváteční stůl a cukroví, přes výrobky ze dřeva, proutí, keramiky a skla, ručně malované obrázky a knihy, až po hračky, galanterii, kosmetiku a jiné spotřební zboží. Samozřejmě nebudou chybět vánoční stromky z olomouckých městských lesů a kapři, kteří budou na výstaviště dovezeni ze Šumvaldu.

Nakupování dárků, stromku, kapra, či čehokoliv jiného bude zpříjemňovat výzdoba navozující tu správnou vánoční atmosféru a bohatý doprovodný program. Pro malé návštěvníky vánočních trhů jsou 12. prosince připraveny „Pohádky pro nejmenší“, o den později přijde na výstaviště Čert a Mikuláš. Malí i velcí se mohou těšit na ukázku lidových řemesel, vánoční koledy, šermířská klání či vánoční zabijačkové hody. Ti, kteří rádi zkoušejí nové věci, a myslí si, že nemají obě ruce levé, si mohou zkusit malování vánočních baněk nebo zdobení staročeského perníku.

Dominantou vánočních trhů na Floře bude, letos poprvé, výstava betlémů a salaš se živými zvířátky. Velkou výstavu mohou svými domácími exponáty obohatit také návštěvníci Flory. Máte-li i Vy doma nějaký zajímavý kousek, pochlubte se a rozšiřte tak výstavu.

Zobrazeno 2020 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:37
Pro psaní komentářů se přihlaste