pá., 14. říjen 2016 15:17

"Fantastická zvířata a kde je najít" budou mít pět filmů

Hosté události Fantastic Beasts Global Fan Event Hosté události Fantastic Beasts Global Fan Event Zdroj: Facebook Fantastic Beasts Fan
Londýn – Film Fantastická zvířata a kde je najít vstoupí do českých kin 17. listopadu. K příležitosti blížící se premiéry byl včera v kině Cineworld Leicaster Square Imax v Londýně uspořádán výjimečný večer pro fanoušky tohoto filmu, nazvaný Fantastic Beasts Global Fan Event. Beseda s herci trvala zhruba hodinu. Mezi hosty se mimo hlavních představitelů filmu, objevila i samotná autorka scénáře a stvořitelka ságy o Harrym Potterovi, J. K. Rowlingová.
Mezinárodní beseda fanoušků s herci a tvůrci filmu Fantastických zvířat a kde je najít https://www.youtube.com/watch?v=L46uZ7uu2bg

 

Hlavními hosty londýnské události byli herci Eddie Redmayne (Newt Scamander), Katherine Waterston (Porpentina Goldstein), Alison Sudol (Queenie Goldstein) a Dan Fogler (Jacob Kowalski), doplnění režisérem Davidem Yatesem a producentem Davidem Heymanem. Jelikož byla beseda pojata mezinárodně, nechyběly ani živé vstupy z Říma, Sao Paula, Mexiko City, New Yorku nebo Los Angeles, kde byli hlavními hosty Colin Fareell (Percival Graves) a Jon Voight (Henry Shaw). Živý přenos besedy se promítal také na Youtube.

 

Mezi mnohými otázkami, které mohli fanoušci položit hercům a tvůrcům filmu, zdaleka největší ohlas zaznamenaly ty, které padly v posledních minutách. David Yates se nechal slyšet, že v nadcházejícím filmu vystoupí Brumbál, a okrajově bude zmíněn také Grimdelwald, přičemž příběh těchto dvou kouzelníků se stane více stěžejním v dalším pokračování Fantastických zvířat. Velkým překvapením na konec, byl příchod J.K.Rowlingové, která oznámila, že série Fantastická zvířata a kde je najít, se bude skládat z pěti filmů.

 

 

Zobrazeno 2771 krát
Naposledy upraveno: ne., 16. říjen 2016 11:59
Pro psaní komentářů se přihlaste