út., 22. říjen 2024 13:18

Hot Milk se po půl roce vrací do Česka. Uchvátí kapela své fanoušky stejně jako na Rock For People?

Kapela Hot Milk Kapela Hot Milk Zdroj: hotmilk.co.uk
Praha - V úterý 19. listopadu 2024 vystoupí v Praze v klubu Futurum Music Bar skupina Hot Milk, která vystupovala na festivalu Rock For People a u diváků vyvolala velký ohlas. Kapela vyrazí společně s kapelou Palaye Royale na turné po Evropě koncem tohoto roku. Vstupenky můžete zakoupit na portálu GoOut.net
Hot Milk - Where Does The Light Get In? (Official Video) Hot Milk

„Po hluboké bolesti už nikdy nejsme stejní, musíme se vytáhnout ze tmy, abychom mohli znovu žít,“ říká Jim Shaw, člen kapely Hot Milk a spoluautor nově vydaného singlu. Před českými fanoušky pop-rocku představí svou novou píseň s názvem "Where Does The Light Get In?," který má již teď přes 700 tisíc shlédnutí na Spotify.

„Smutek netrvá věčně, ale když vás pohltí, máte pocit, že je tu navždy s Vámi. Tato píseň je v podstatě voláním po změně okolností. Je těžké vidět někoho blízkého, jak trpí bolestí a cítit, že jste naprosto bezmocní. Chtěl jsem, aby text působil téměř jako modlitba, takže jsme přizvali dívky z Espery, aby nahrály sbor a fungovaly jako pozadí v refrénu,“ říká Shaw. Han Mee, zpěvačka a kytaristka, pokračuje slovy: „Tato píseň je jako velké zvíře, které přišlo z místa velkého trápení a utrpení. Srdečních záležitostí se naše kapela jen zřídka kdy dotkne, ale po posledním roce jsem se dostala na místa, kam se už nikdy nechci vrátit. Nemohla jsem nenapsat tuto píseň. Byla to nutnost.“ 

Hot Milk si proráží cestu na vrchol od roku 2019, avšak Jim a Han se potkali již v roce 2016 v baru. To, co začalo sklenicí vína a akustickou kytarou se dnes stalo jejich hlavním zájmem. Sami tvrdí, že na pódiu doslova žijí. Jejich kariéra začala pár vydanými singly, až se nakonec dostali k vydání debutového alba, které vyšlo minulý rok.
Jejich vzestup se neustále zrychluje. Zazářili jako předskokani Foo Fighters, vystoupili na hlavních pódiích festivalů Reading a Rock for People, a také na vlastních headline koncertech v kultovních londýnských klubech KOKO a O2 Ritz, které mají kapacitu až 1 500 diváků. Co je však nejdůležitější, díky promyšlenému a postupnému budování kariéry se dokázali v hudebním průmyslu zorientovat a najít svůj jedinečný styl.
Jejich zatím nejúspěšnějším singlem je písnička "Candy Coated Lie$," která má na Spotify skoro 24 miliónů poslechů a na YouTube téměř 2 milióny shlédnutí.

Vstupenky na jejich koncert v Praze je možno zakoupit na stránkách GoOut.net nebo na webových stránkách umělce.

Zobrazeno 101 krát
Naposledy upraveno: čt., 24. říjen 2024 16:19
Pro psaní komentářů se přihlaste