čt., 14. květen 2020 15:44

Kapela Slipknot ruší svůj koncert v Bratislavě

Kapela Slipknot Kapela Slipknot Zdroj: metalforever.info
Bratislava – Americká metalová skupina Slipknot ve středu na svých sociálních sítích oznámila svým fanouškům přerušení všech plánovaných koncertů na letošní rok. Kvůli koronavirové pandemii a s ní spojeným opatřením ruší veškeré své koncerty po celém světě, a tedy i ten, který se měl konat uprostřed léta v Bratislavě.

Slipknot měli zahrát poprvé ve své historii v Bratislavě 29. července v rámci turné We Are Not Your Kind 2020. Nestane se tak kvůli opatřením týkajících se veřejných akcí, které nedovolují pořádat žádné koncerty. Přes 8 600 lidí, kteří měli podle události na Facebooku o koncert v Bratislavě zájem, tak bude muset doufat, že se Slipknot poprvé na Slovensku ukáží jindy. „Těšíme se na opětovné koncerty pro naše fanoušky a učiníme tak, jen co to bude možné," napsala kapela na svou oficiální fanpage na Facebooku.

Slipknot museli kromě tour We Are Not Your Kind 2020 zrušit i své další koncerty na festivalech North American Knotfest Roadshow, Knotfest UK a Knotfest at Sea. Slipknot na svých sociálních sítích uvedli, že všem lidem, kteří si koupili lístky na jejich koncerty, budou peníze vráceny v plné výši. Ti, kteří si lístky koupili v elektronické verzi, musí napsat na e-mailovou adresu, která jim přišla zároveň s oznámením o zrušení koncertu, a lístky v elektronické podobě přiložit. Lidé, kteří si lístky koupili v tištěné podobě, je musí poslat poštou na adresu slovenského prodejce vstupenek TicketPortal.sk.

Zobrazeno 1474 krát
Naposledy upraveno: so., 16. květen 2020 12:56
Pro psaní komentářů se přihlaste