út., 22. listopad 2022 00:30

Love Island 2022 má svého vítěze. Vyhrála láska, nebo dva miliony korun?

Logo Love Islandu Logo Love Islandu Zdroj: Instagram loveislandcs
Polední dva měsíce se odehrála nejžhavější show v Česku i na Slovensku. Vítězem se stala dvacetiletá studentka Denisa a o sedm let starší fitness trenér a učitel Kryštof. Výhru si rozdělili rovným dílem.

Osud všech účastníků měli v rukou diváci, kteří mohli hlasovat v aplikaci. Aplikace sloužila nejen k hlasování, ale také jste zde mohli vidět exkluzivní obsah, který se do televize nedostal. Například vyjádření ex-přítelkyně Davida nebo hry, které si účastníci vytvářeli sami.


Denisa a Kryštof byli poslední z finalistů, kteří byli ve vile od úplného začátku. To mohlo hrát velkou roli při hlasování. I přesto však konečné výsledky nebyly tak jednoznačné. Výherci získali zasloužených 36,59 %. Na druhém místě se umístila Sabina se Zbyňkem, kteří od diváků získali 35,88 %. O necelé procento a výhra ve výši dvou milionů korun by byla jejich. Ovšem vždy veselý pár se nenechal rozhodit a druhé místo oslavili naplno. Jsou rádi, že si z vily odnášejí jeden druhého a hromadu krásných vzpomínek. Třetí místo zaujal jediný slovenský pár, který se probojoval až do úplného finále a tím jsou Lucia a Martin. Jejich vztah neměl tolik času na rozkvět jako páry předešlé. V očích diváků se tak pár zdál příliš čerstvý. I přesto jim však jejich vřelá povaha, upřímnost a energie přinesla 27,52 %.


Na Denise byla volba, zda si nechá dva miliony korun pro sebe nebo si vybere lásku a rozdělí se rovným dílem se svým partnerem Kryštofem. Vybrala si lásku a s utrácením své výhry dlouho neotáleli. Okamžitě si svůj pobyt na Kanárských ostrovech, kde se celá show odehrávala, prodloužili a užívali si tepla a jeden druhého.


Aktuálně se vrátili do České republiky a spolu s mrazem na ně padla tvrdá realita. Avšak konečně se mohli potkat se svou rodinou a přáteli, které jim doma drželi palce. Jejich společný život se zdá by zatím stále stejně krásný a plný lásky. Se srdcem plným lásky a s kapsami plné peněz se ani nedá divit.

 

Zobrazeno 1557 krát
Naposledy upraveno: čt., 24. listopad 2022 21:36
Pro psaní komentářů se přihlaste