st., 18. říjen 2017 20:59

Hudební chameleon Marylin Manson se vrací do Prahy

Marylin Manson Marylin Manson Zdroj: Nerdist.com
Praha - Americká hudební skupina v České republice vystoupí už po několikáté, tentokrát se představí v neděli 19. listopadu v 19 hodin v pražské Tipsport Aréně. Vstupenky jsou k dostání na stránkách ticketpro.cz ve dvou kategoriích - stání pod pódiem, které je limitované množstvím za 1 250 korun nebo místa ke stání za 990 korun. Po koncertě fanoušci naplánovali afterparty, kretá bude v Privárně u Klauna v Praze. Akce začíná po koncertu - od půl jedenácté. Budou se zde pouštět záběry z živých koncertů Marylina Mansona.

Na koncertě zazní nové písně jako Say10, Kill4Me nebo We know where you fucking live. Všechny jsou z nového alba Heaven Upsite Down, které kapela vydala 6. října. Fanoušci se také mohou těšit na neotřelou podívanou, která je pro výstředního Mansona typická. Turné odstartovalo 27. září ve Spojených státech, kapela naplánovala šestnáct zastávek, kvůli oslavě nově vydaného alba zamíří opět do Prahy. Marylin Manson vydala celkově devět alb, tři z těchto alb získala platinovou desku. Nově vydané desáté album s původním názvem Say10 mělo vyjít už letos v únoru, ale Manson nebyl s původním albem spokojený, proto vzešlo až 6. října. „Nové album bude poslední, co by lidé čekali po vydání předešlé desky The Pale Emperor,” řekl na své sociální síti Marylin Manson ke svému novému albu Heaven Upsite Down.

Mansona označovala média jako člena satanistického kultu, viníka násilí ve školách, manipulátora nebo šílence s make-upem. V dnešní době je předmětem mnoha pomluv a bulvárních spekulací. Jeho texty jsou předmětem k diskuzi u mnoha hudebních analytiků a hledají v nich hudební poselství. Manson je hrdým umělcem, který nese přezdívku The God of Fuck. Marylin Manson, vlastním jménem Brian Warner, se narodil v Catonu, přestěhoval se s rodiči na Floridu a věnoval se novinařině, psal hudební kritiky a také se na Floridě seznámil s kytaristou Scottem Mitchellem a založil skupinu dnes známou jako Marylin Manson. Její název vyjadřuje prolínání dobra a zla, název vznikl kombinací hollywoodské celebrity a masové vraha. V současné době je kapela složena z Marylina Mansona, Twiggyho Remireze, Tylera Batese, Paula Wileyho, Gila Sharona a Daniela Foxe. První společnou desku kapela vydala v roce 1994 pod názvem Portrait of an American Family, poslední desku The Pale Emperor vydali v roce 2015.

Zobrazeno 1994 krát
Naposledy upraveno: čt., 26. říjen 2017 09:32
Pro psaní komentářů se přihlaste