po., 12. duben 2021 17:00

Michal Hrůza chystá nové koncerty. Vystoupí na hradech a zámcích

Zpěvák Michal Hrůza Zpěvák Michal Hrůza Zdroj: michalhruza.cz
Česká republika - Rockový zpěvák Michal Hrůza se svou kapelou Hrůzy v červnu vyráží na turné s názvem Symphonica. Pokud to pandemická situace dovolí, fanoušci se mohou těšit na sérií koncertů, doprovázených například symfonickým orchestrem. Pořadatelé slibují nezapomenutelný kulturní zážitek. Koncerty se uskuteční pod taktovkou dirigenta Martina Hyblera.

Mini turné se skládá ze tří koncertů. Michal Hrůza ho dostartuje 11. června na středočeském zámku Kačina. V zahradě Trojského zámku pak vystoupí 17. června a o den později se na něj mohou těšit brněnští fanoušci na hradě Špilberk. Koncerty bude doprovázet ženský symfonický orchestr Bon Art Pops Orchestra a světově uznávaný Kühnův dětský sbor. Pozvaní jsou i další speciální hosté. O jaká konkrétní jména jde, zatím zpěvák neprozradil.

Zájemci si mohou lístky zakoupit již nyní v předprodeji sítě Ticket Live. Základní vstupné vyjde na 990 Kč. Kdo bude mít zájem, může si připlatit za VIP vstupenku. Ta zahrnuje například Welcome drink nebo oddělený catering.

Michal Hrůza se hudbě věnuje od střední školy. V roce 1996 založil rockovou kapelu Ready Kirken, pro kterou napsal nespočet písní. Je také autorem písně Voda živá, kterou složil pro Anetu Langerovou. Skladba se pak v letech 2005 a 2006 stala hitem roku. Od roku 2006 je na sólové dráze a vydal alba jako Noc, Napořád nebo Světlo do tmy, které vyšlo v loňském roce.

Zobrazeno 2168 krát
Naposledy upraveno: po., 12. duben 2021 21:48
Pro psaní komentářů se přihlaste