st., 29. duben 2015 17:20

Moravské hrady 2015

Letos se uskuteční 6. ročník letního hudebního festivalu, který každoročně naláká tisíce nadšenců hudby, pití a dobrého jídla. Těšit se můžete na nejlepší české i slovenské kapely. Jako vždy je program festivalu rozdělen do dvou dnů, první den pouze s večerním programem, druhý den již s programem celodenním. Ty, kteří si budou chtít od hudby na chvíli odpočinout, může nalákat možnost navštívit historické památky v ceně vstupenky. 

 

Kapely, které vás letos opět na hradech přivítají, jsou téměř stejné jako ty v loňském roce. Výjimku tvoří několik skupin, které zatím nepotvrdili svou účast nebo již naopak potvrdili svou neúčast. Mezi ně patří například vypsaná fiXa a slovenská punk rocková kapela Horkýže Slíže. 

Lístky na festival jsou volně v prodeji na internetu, ale není problém je koupit přímo na místě za cenu menšího příplatku. Cena se odvíjí od toho, kolik dní chcete na festivalu strávit. K prodeji je tak jednodenní nebo dvoudenní vstupné. V ceně vstupného je také vstup na konkrétní hrad či zámek, u kterého se festival odehrává. 

Bohemia, Bacardi nebo Staropramen, to jsou hlavní partneři této akce, a tak je nanejvýš jasné, že o dobré pití a jídlo na tomto festivalu nebude nouze. První zastávkou této akce bude hrad Točník, kde 10. - 11. července festival oficiálně odstartuje svou pouť po Moravě. Hrad Bouzov, který je od Olomouce co by kamenem dohodil, bude tuto kulturní událost hostit více než o měsíc později, tedy 17. - 18. srpna.

 

Zdroj fotografie: superbeat.cz

 

Zobrazeno 1686 krát
Naposledy upraveno: st., 29. duben 2015 18:17
Pro psaní komentářů se přihlaste