čt., 2. červen 2022 15:10

Na Beats for love se vrací Wilkinson, vystoupí i Alan Walker nebo Armin van Buuren

Program letošního festivalu Beats for love Program letošního festivalu Beats for love Zdroj: b4l.cz
Ostrava - Největší evropský festival elektronické hudby, Beats for Love, se po dvou letech vrací do Dolní oblasti Vítkovic. Letos pořadatelé lákají na nejsilnější line-up v historii. Na festivalu se představí velká jména současné elektronické scény jako jsou Alan Walker, Timmy Trumpet nebo Vini Vici.

Největší evropský festival elektronické hudby se po dvou letech plných koronavirových opatření vrací do Dolní oblasti Vítkovic. Pořadatelé Uskuteční se od 1. do 4. července.

Na festivalu se představí obrovská jména současné elektronické scény. Nizozemský DJ Armin van Buuren, norský DJ Alan Walker, známý svými songy jako Faded nebo Alone po celém světě. Chybět nebudou ani australský DJ Timmy Trumpet, izraelské duo Vini Vici nebo Lost Frequencies. Festival mnoha hudebních žánrů nabídne celkem 13 podií, na kterých se během 4 dnů vystřídá více než 400 umělců z 20 zemí světa.

Po třech letech se vrací i anglický DJ a král mainstreamového drum and bassu Wilkinson. Fanoušky techno scény potěší The Advent nebo Ben Sims. Na Drum and Bass stage se představí na Black Sun Empire, Killer Hertz nebo Buunshin.

Organizátoři se potýkali v posledních dvou letech s komplikacemi ohledně protipandemických opatření, a proto jsou rádi, že letošní 8. ročník festivalu proběhne bez omezení jako před pandemií. Organizátoři si poradili se situací i za ztěžených podmínek, plných opatření a festival v předešlých dvou letech zorganizovali. Bohužel pro mnohem menší počet lidí než jsou zvyklí. Proto chtějí letos všem příznivcům vynahradit jejich čekání a připravit pro ně ten nejlepší ročník v historii. V roce 2019 návštěvnost Beats for love překročila hranici 150.000 lidí za 4 dny a pořadatelé letos doufají v jeho překonání.

Festival, především pro milovníky elektronické hudby, se koná od roku 2013. V letech 2016 a 2017 v anketě Bestcoolfest televize Prima Cool si vysloužil ocenění nejlepším festivalem v Česku a v roce 2017 si získal nominaci do prestižní ankety European Festival Awards.

Zobrazeno 716 krát
Naposledy upraveno: út., 14. červen 2022 11:41
Pro psaní komentářů se přihlaste