so., 17. březen 2018 14:01

Na festival Aerodrome dorazí hvězdy jako Lana Del Rey a Macklemore

Na Lanu del Rey do Panenského Týnce Na Lanu del Rey do Panenského Týnce Zdroj: marastmusic.com
Panenský Týnec - Festival Aerodrome ohlásil účast dalších dvou hvězd. Do Panenského Týnce letos dorazí americká zpěvačka Lana Del Rey a americký raper Macklemore. Oproti loňskému roku se zvýší počet festivalových dní, pódií a Aerodrom nabídne ještě více zahraničních hvězd a multižánrový rozměr. Letos je to pátý ročník tohoto tuzemského festivalu, který se koná od 28. června do 30. června 2018.  

Příznivci festivalu se mohou těšit na celkem třicet vystupujících, což je o pětkrát více než v loňském roce. Účinkující se budou střídat hned na dvou pódiích. První scéna bude zaměřena hlavně na pop, indie, hip hop a elektroniku. Na druhé scéně si příjdou na své příznivci rocku, metalu a hardcoru. Letošní ročník je přemísťen z Prahy na letiště do Panenského Týnce. Díky této změně program festivalu nebude ovlivněn noční vyhláškou a koncerty mohou probíhat až do brzkých ranních hodin. Také je zde výhoda stanování přímo v areálu festivalu.

Aerodrome potvrdili účast Lany Del Rey ve středu. Fanoušci zpěvačku mohli vidět v České republice zatím jen jednou a to na Electronic Beats, kde byla v roce 2013 hostem. Vstupenky na toto vystoupení se vyprodali během tří hodin. Diváci si ji na Aerodrome mohou poslechnout v pátek 29. června na první scéně. Macklemore se poté představí poslední festivalový den, tudíž 30. června.

Letošní ročník je výjimečný ještě jednou věcí. Na pódiích se budou střídat hvězdy z různých hudebních stylů. Tímto krokem se totiž chtějí pořadetelé přiblížit více akcím zahraničního formátu, kde žánr nehraje žádnou roli, a tak si každý návštěvník příjde na své. Další účinkující kteří zde vystoupí jsou například Wiz Khalifa, X Ambassadors, Celeste Buckingham, Silverstein a další.

Zobrazeno 2002 krát
Naposledy upraveno: so., 24. březen 2018 12:20
Pro psaní komentářů se přihlaste