út., 22. březen 2016 13:50

Na Zelený čtvrtek to v M-klubu rozjedou hned dvě kapely

Valašské Meziříčí – Kapela Elektrick mann vystoupí ve čtvrtek 24. března ve svém domovském městě. Společně s ní zahraje v M-klubu kulturního zařízení Valašského Meziříčí také vsetínská skupina Criminal Colection. Jejich společný koncert slibuje večer plný alko-rapu, punku a rokenrolu a začne úderem 20. hodiny.

Před prodlouženým velikonočním víkendem zažije Valašské Meziříčí velký hudební nářez. „Elektrick mann produkuje hudbu na pomezí hip hopu, hard core a punku. Kapela sama tvrdí, že jde o alko-rap,“ popisuje organizátor Marek Baroš na facebookové události koncertu. Rozproudit valašské hudební fanoušky zkusí také tříčlená punková skupina Criminal Colection. Kapela koncertuje ve velkých městech republiky, na valašsko se vrací po dlouhé době. "Je to jedinečná možnost vidět nás zase po delší době živě v okolí Vsetína a Valmezu, tak se stavte. Bude to velké," píší Criminal Colection na svých stránkách. 

Hlavní kapela večera, Elektrick mann, je známá svým neotřelým vystupováním a koncerty spojenými s alkoholem, drogami i svékáním. Jejich písně osobitě reagují na současnou společenskou a politickou situaci. Kapela se silnou fanouškovskou základnou vystupuje po celé republice, jejich hity jako Všechno co je od B je dobré či Jahodové koláčky jsou již notoricky známé. Jedním z hlavních členů kapely byl Jan Bezděk vystupující pod přezdívkou Ice-b. Na následky dlouholetého alkoholismu zemřel loni v listopadu. Ve čtvrtek proto zazní i nejznámější písně, které složil a nazpíval právě Bezděk.

Zobrazeno 1951 krát
Naposledy upraveno: út., 12. březen 2024 18:25
Pro psaní komentářů se přihlaste