st., 29. duben 2020 18:47

Nadace šperkařské značky Tiffany & Co. věnovala milion dolarů na boj proti koronaviru

Tiffany & Co. Tiffany & Co. Zdroj: Instagram Tiffany & Co.
New York - Známá luxusní šperkařská značka Tiffany & Co. oznámila, že její nadace věnuje milion dolarů nadacím, které bojují s nemocí COVID-19. Peníze nadace značky rozdělila mezi nadaci Solidarity Response Fund světové zdravotnické organice, kterou spravuje OSN. Té poslala 750 000 dolarů. Zbylých 250 000 dolarů poslala záchrannému fondu The New York Community Trust’s NYC COVID-19 Response & Impact Fund, tedy newyorskému záchrannému fondu, čímž podpořila své domovské město.

Podle slov prezidentky nadace The Tiffany & Co. Anisa Kamadoli Costa je důležité, aby svět držel spolu a o to se právě značka celou dobu snaží. „Během této globální krize musíme pomáhat našim komunitám po celém světě. Jsme hrdí na to, že můžeme podpořit organizace poskytující okamžitou pomoc oblastem zasaženým nemocí COVID-19, včetně New Yorku,“ říká.

Není to poprvé, co nadace, která letos oslaví 20 let, věnovala peníze na charitu. Pravidelně přispívá na různé nadace a fondy, které podporují ochranu přírody, čisté oceány a udržitelnou módu. Tiffany & Co. je jednou z mnoha luxusních značek, které už přispěly na boj proti koronaviru, stejně jako například Dior, Fenty beauty nebo Givenchy.

Zobrazeno 1011 krát
Naposledy upraveno: st., 29. duben 2020 23:34
Pro psaní komentářů se přihlaste