st., 23. březen 2022 11:30

Nejočekávanější seriálové pokračování, které dorazí lusknutím prstů na naše obrazovky

postavy ze seriálu "Elita" postavy ze seriálu "Elita" Zdroj: https://filmtoro.cz/film/elita-2018
Každý milovník seriálů zná tu nejhorší možnou věc, která se mu u celodenního polehávání u jeho oblíbených epizod může stát - shlédnutí kompletně celého seriálu. Spěšně pak vyráží do víru internetu a vyhledává očekávané datum další série, jež je většinou plánována až za úmorně dlouhou dobu. Nevěšte ovšem hlavu, protože streamovací platformy Netflix a HBO Max tu pro vás mají na přelom jara a léta spoustu dlouho očekávaných nových sérií, jednu dokonce i na závěr roku.

Stranger Things

Po dvou letech dlouhého čekání je tento příběh městečka Hawkins a jeho temné stránce zpět. Zmizení Willa Byerse ze dne na den otočilo život vzhůru nohama nejen jeho rodině, ale také přátelům, kteří tuto záhadu nenechají ležet ladem a vydají se ho hledat. Při pátrání narazí na zvláštní dívku se kterou pak společně musí čelit nástrahám v podobě děsivé příšery. I přesto, že se jim povedlo překonat všechny překážky a zocelit jejich přátelství, zlo v tomto městě nikdy nespí. Vaši oblíbenou partu ve složení Willa, Mikea, Dustina, Lucase, Eleven a Max můžete vidět již v první části, která má vyjít 27. května. Na druhou část si ale musíme počkat do prvního dne v červenci.

House of the dragon

Lidé s magickými schopnostmi, létání na dracích a boj o moc. Pokud vás oslnila úspěšná série Her o trůny, je pro vás nový seriál to pravé. Události v tomto preqelu budou situovány do období před událostmi v již zmiňovaných Hrách o trůny, zaměří se především na dračí rod Targaryenů. Nemůžete-li se ale dočkat na toto pokračování z temného středověku, pak je na místě přečíst si knihu "Oheň a voda" od autora těchto příběhů, protože má sloužit jako průvodce dějinami dračí rodiny. Přesné datum ještě není určeno, jisté je však to, že to bude v průběhu tohoto roku.

Elita

Tři španělští studenti, kteří dostali kvůli kolapsu budovy veřejné střední školy stipenida na prestižní soukromou školu, ani netuší jak jim přechod obrátí život na ruby. Ze začátku na ně ostatní studenti pohlíží z patra a drby po škole tečou proudem. Postupem času si zde najdou přátele a dokonce i lásku, která bohužel není vždy opětovaná. O milostné pletky a napětí tu rozhodně není nouze. Netflix nám přinese již 8. dubna pátou sérií, ve které se snad vyřeší všechny nevyřízené účty a záhady.

Umbrella Academy

Sedm sourozenců a jejich 7 zvláštních schopností, které ale nejsou úplně vždy k dobrému. V dětském věku byli tito sourozenci adoptováni miliardářem Reginaldem Hargreevsem, který z nich vytvořil tým superhrdinů. Smrt jejich otce je po dlouhé odmlce dala opět dohromady, kdy tato partička musí vyřešit snad ten největší problém v historii - konec světa. Musí se tak pomocí jejich bratra Pětky přesouvat do budoucnosti i minulosti, aby tomu zabránili. Když se ale vrátí do své doby čeká je v jejich akademii nemilé překvapení. Dne 22. června se tak můžeme těšit na další dobrodružství s touto podivnou rodinkou.

The Crown 

Paté řady životopisného seriálu se bohužel dočkáme až na konci letošního roku. Zajímavý životní příběh královny Alžběty II., která v mladém věku musela nastoupit na britský trůn a čekalo ji tak spoustu politických i osobních témat k řešení, ale stojí za čekání. Děj se začíná odehrávat na počátku roku 1947, kdy se uskutečnila svatba s jejím manželem princem Philipem. Zbylé 3 série pokrývají významné události v královniném životě, jako třeba odstoupení předsedy vlády Harolda Macmillana, narození prince Edwarda nebo řešení Suezské krize.

Zobrazeno 632 krát
Naposledy upraveno: čt., 24. březen 2022 21:31
Pro psaní komentářů se přihlaste