po., 27. říjen 2014 15:41

Netradiční akce roztančí bývalý kravín

Hranice - Cowhouse, tak se nazývá unikátní událost, která se koná již tento pátek ve starém kravíně. Akce pořádaná pod hlavičkou POWPOW production má vytyčený jasný cíl, přivést do Hranic něco nového a motivovat posluchače k poznávání jiných žánrů.

Organizátoři jsou již delší dobu nespokojeni s místním kulturním děním, proto od roku 2009 pořádají koncerty či oslavy. „Podobné události nám tu zkrátka chybí," řekl jeden z pořadatelů Radim Zbránek. Akci podobné velikosti mají na starosti poprvé a věří, že bude úspěšná. „Hranice jsou skvělé strategické místo, přístupné z Olomouce, Ostravy i Valašského Meziříčí," vysvětluje Zbránek. Proto jsme se rozhodli uspořádat Cowhouse právě tady,“ dodává.

Od dvaceti hodin se na pódiu vystřídají tři interpreti, kteří publiku přiblíží současnou hudební scénu. Za mixážním pultem se ukáže DJ SUNN, DJ Yasawaz a DJ Chepuchov, který pochází z Běloruska.

Hlavní hvězdou večera však bude známé brněnské trio MIDI LIDI, jehož členem je Petr Marek, rodák z Hranic. MIDI LIDI ale nebudou vystupovat jako kapela, předvedou svůj DJ’s set.

„Cowhouse nebude pouze o hudbě, chceme se zaměřit také na vizuální stránku,“ popisuje Zbránek. Návštěvníci se tedy mohou těšit také na projekci a světelnou show. Pořadatelé připravili rovněž dva bary, na kterých se bude podávat kvalitní alkohol, jako je například Ron Zacapa, Botran Ron, či polská vodka Zubrowka.

Zobrazeno 2297 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:49
Pro psaní komentářů se přihlaste